Miryıldız Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Celal Yıldız yatırım ve istihdam çalışmalarıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Celal Yıldız yaptığı açıklamada, 2023 yılında yatırım ve istihdama yönelik gerçekleştirdikleri çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

YILDIZ: CUMHURİYETİMİZİN İKİNCİ YÜZYILINDA DA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ ÜLKEMİZİN REFAHI VE GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Miryıldız Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Celal Yıldız, “2023 yılının Cumhuriyetimizin de 100. Yılı olduğunu belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılının kapılarının açılacağı 2023 yılının ilimize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini, 2023 yılı hak, hukuk, demokrasi ve adaletin egemen olduğu, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyorum. 2022 yılını geride bırakıyor umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla giriyoruz. Yeni umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle yeni bir yıla hep birlikte girmenin mutluluğu içerisindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılı hepimiz için çok önemli. 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılının kapıları açılacak. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da her zaman olduğu gibi ülkemizin refahı ve geleceği için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında da Miryıldız Madencilik ve Veysi Madencilik olarak, yatırımlarımız ve istihdama yönelik çalışmalarımız artarak devam edecektir. 2023 yılının ilimize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. 2023 yılı hak, hukuk, demokrasi ve adaletin egemen olduğu ekonomik sıkıntıların geride bırakıldığı, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olsun. Tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor,  sevgi ve selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.