Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve yönetim kurulu üyeleri Vali Fahribey’de bulunan seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek İYİ Parti ve CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ’la bir araya geldi.

ŞEKERDAĞ: BİZ İNŞALLAH BURADAN ZAFERLE AYRILACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçim sürecine değinen İYİ Parti ve CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “Yaklaşıl iki buçuk aydır seçim gezilerimize devam ediyoruz, kamu kurumlarına gidiyoruz, STK’lara gidiyoruz, çarşı Pazar dolaşıyoruz. Vatandaşarımızla bir araya geliyoruz. Bugünde Vali Fahribey’de ki seçim büromuzda Ticaret Borsası Başkanımız Mehmet Ali Duamndağ Bey hem bir enzaket ziyaretinde, hem de bize hayırlı olsun ziyaretine geldiler kendilerine ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Hem şehrin önceliklerini bilen, şehrin sıkıntılarını, sorunlarını çözen borsa biliyorsunuz hayvancılıkla ilgili konulara el atan, hayvancılık ve tarımla ilgili sıkıntılar ve sorunları lgili mercilere taşıyan ve şehrin sıkıntılarını çözme noktasında çok büyük fedakarlıklar gösteren bir kurumumuz. Kendisi yıllarca bu kurumun başında ve yönetimiyle birlikte bir uğraş içindeler. Ben bu sebepten dolayı da kendilerini kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Bizde bildiğiniz gibi 31 Mart’ta yapılacak olan bir yerel seçimler hem Türkiye’mizde hem Elazığ’ımızda yerel seçim yaşayacağız. Bu yerel seçimler Elazığ’ımız için çok önemli. Elazığ gerçekten mevcut bu tablodan her nereye gidiyorsak vatandaşlarımızın çok büyük bir şikayeti, çok büyük bir umutsuzluğu ve çok büyük bir karamsarlığını görüyoruz. Bu karamsarlığı, bu mutsuzluğu ve bu çaresizliği bitirmek adına inşallah Elazığ’da ir değişimin olacağını ben görüyorum. 31 Mart akşamı ve 1 Nisan sabahı inşallah Elazığ hak ettiği bir tabloya kavuşacak ve biz inşallah buradan zaferle ayrılacağız. Ben bunu görüyorum” ifadelerini kullandı.

DUMANDAĞ: HEPİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Borsa Başkanı Dumandağ da, “Başkanımın bulduğu ekibi tüm Elazığ’daki partilerin belediye başkan adaylarını feraset bulduğum müddetçe birebir tebrik ediyoruz, ziyaret ediyoruz. Bugünde İYİ Parti’nin Elazığ’da ittifak partisinin adayı Ali Şekerdağ’ı yönetimiz ile beraber yerinde hayırlı etmeye geldik. Bu seçim sürecinde ben kendilerine başarılar diliyorum. Elazığ’da hepimizin huzur içerisinde, barış içerisinde bir seçim temenni ediyoruz. Bu memlekete iyi hizmet verecek olan kişiye Allah nasip etsin, hepimiz için hayırlara vesile olsun” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL