2022-2023 Sezonu Türkiye Deplasmanlı Hentbol Kadınlar 1.liginde şampiyonluk mücadelesi veren başarılı temsilcimiz Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü bu hafta evinde ligin lideri Sivas Belediye Spor Kulübünü konuk edecek.

Ligin 14. Hafta müsabakası öncesinde Sivas Belediye Spor Kulübü oynadığı 12 müsabakada 19 puan toplarken, Demir Kızlar ESYSK ise oynadığı 11 müsabakada 18 puan topladı. 

Bu önemli müsabaka öncesinde galibiyet parolasıyla zorlu maça hazırlanan Elazığ Sosyal yardımlaşma ve spor kulübünde hedef; müsabakadan galibiyetle ayrılıp grupta yeni lider olmak…

Elazığ sosyal yardımlaşma ve spor kulübü başantrenörü İsmail Bayraktar, elimize gelen bu fırsatı değerlendirmek istediklerini belirterek ”Bu hafta evimizde oynayacağımız Sivas Belediye müsabakası liderlik koltuğuna oturmamız için büyük bir fırsat olduğunun bilincindeyiz. Rakibimiz çok hızlı oyun oynayan tecrübeli sporculardan kurulu uzun yıllar Süper liglerde de yer almış kaliteli bir takım olduğunun bilincindeyiz.

Ancak bizde çok iyi bir takımız ve evimizde oynayacağımız bu maçı kazanarak elimize kadar gelen liderlik fırsatını tepmek istemiyoruz.

Bu inançla sporcularımızla beraber Sivas maçını hazırlıklarına devam ediyoruz. Umarım bu hafta maçı kazanarak hem liderlik koltuğuna otururuz. Hem de bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımızı sevindiririz” açıklamasını yaptı.

Elazığ’da Martı Ölümleri Tedirginlik Yaşattı Elazığ’da Martı Ölümleri Tedirginlik Yaşattı