Elazığ’dan Yurt Dışına Plastik Ürün İhracatı Yapılıyor

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan plastik ürünler Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde büyük bir titizlikle üretiliyor. OSB içerisindeki Elazığlı bir firmaya ait olan fabrikada üretilen plastik ürünler yurt dışına da ihraç ediliyor.

Elazığ’dan Yurt Dışına Plastik Ürün İhracatı Yapılıyor

Hayatı kolaylaştıran ve günlük hayatta sıklıkla kullanılan plastik malzemeler Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde üretilerek yurt dışına ihraç ediliyor.

YÜCEDAĞ: TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER YAPIYORUZ

Fabrika hakkında bilgi veren Yücedağ Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Yücedağ, 19 yıldır üretim yaptıklarını ve 70 kişinin istihdam ettiğini belirterek, “Burada tek kullanımlık köpükten tabak vs gibi çeşitler plastik grubu bardaklar tabak, çatal kaşık enjeksiyon grubu dediğimiz gibi tek kullanımlık ürünler yapıyoruz. 2000 yılında köpük grubu daha da plastikler beraber birleştirdiğimizde daha da yoğun bir şekilde daha çeşit ağımızla birlikte ağırlığımızı verdik. Fabrikada 70 kişi çalışıyor”dedi.  

YÜCEDAĞ: PROJELERİMİZ VAR

Yurt dışına ürünlerin ihraç edildiğini belirten Yücedağ, Türkiye içerisinde de ihtiyacın büyük kısmını karşıladıklarını ifade ederek, “Kuzey Irak’a Kıbrıs’a Gürcistan’a baya yoğun çalışmamız var. İç piyasada da hemen hemen dörtte üçüne hitap ediyoruz. Ağ çeşidimiz çok, müşteri memnuniyeti çok. Elimizden geldiğince sözümüzde durmaya çalışıyoruz. Yine projelerimiz var, emmeli tabak dediğimiz tavuk tabaklarının projeleri var, uğraşıyoruz ve boş durmamaya çalışıyoruz. Her şeye rağmen yine de elimizden geleni yapıyoruz bu memlekete. Biz buradaysak faydalı olmaya çalışıyoruz” diye kaydetti.

YÜCEDAĞ: YATIRIM KONUSUNDA TEŞVİK EDİYORLAR

Ahmet Yücedağ, bir yatırımcı olarak Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Gerçekten herkes elinden geleni yapıyor. Yatırım konusunda teşvik ediyorlar. Başkanımız sağ olsun gelene bir iş yeri kurulsun bir fabrika kurulsun diye her türlü elinden geleni yapıyor. Yönetimde o şekilde. Hep beraber destek veriyoruz. Bizde ne yapabiliriz, nasıl bir iş yaparız, organizeyi nasıl geliştirebiliriz. Toplantılarda da zaten başkanımız anlatıyor. Gerçek yatırımcıya buralar müsaittir ve Elazığ en güzel konumda gerçek yatırımcı için hazır bir yer. Ele geçmez bir yer. Alt yapısıyla, çevre düzenlemesiyle her türlü destek veriyorlar. Desteği alıyoruz. Zaten yatırım yapanlarda bunları biliyorlar. Dışarıdan gelenlerde gerçekçi olsunlar” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2019, 19:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137