Elazığ’da başarılı çalışmalara imza atan ve toplumun her kesimi tarafından sevilen Elazığ İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanmıştı.

Veda ziyaretlerini tamamlayan Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül, bugün Elazığ’dan ayrıldı.

Doğan Cangül’ü Elazığ Havalimanı’nda Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Elazığ Havalimanı Müdürü Zeynel Abidin Görür, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı İdris Alan,  Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca; Turan Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Turan, Emniyet Müdür Yardımcıları, emniyet teşkilatı ve gazeteciler uğurladı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Emniyet Müdürü Doğan Cangül kendisine uğurlamaya gelen Elazığlı Şehidimiz Vedat Kılıçarslan’ın oğlu Numan Berkay Kılıçarslan’la da yakından ilgilendi. Şehidimizin oğlu Numan Berkay Kılıçarslan Emniyet Müdürü Doğan Cangül’e “keşke gitmesen” derken Cangül’de “her zaman senin yanındayım merak etme” dedi.

CANGÜL: ELAZIĞ EMNİYETİ OLARAK YOĞUN BİR DÖNEM GEÇİRDİK

Elazığ Havalimanı’nda açıklama yapan Emniyet Müdürü Doğan Cangül, “İlk geldiğim gün farklı duygularla geldik, başladık. Rahmetli abimizden görevi almak zor bir süreçti. Sonrasında malum emniyet müdürlüğünü taşıdık. Daha sonraki süreçte şu anki bulunan binaya taşıdık. Farklı bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum. Emniyet Müdürlüğü olarak, Elazığ emniyeti olarak yoğun bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu süreç içerisinde Elazığlıların her zaman bize katkısı olduğunu düşünüyorum. Bize desteği olduğunu düşünüyorum. Gördüğüm ve hissettiğimle yürümeye, art niyetsiz muhabbetle, riyasız kalbimdekini dilimle ifade ederek yürümeye çalıştım. Bu en güzeli diye düşünüyorum. Bugünde her başlangıcın bir sonucu var, bitişi var. Hayat her zaman bu tip şeylere gebe. Devir teslim sürecidir. Hepimiz nasıl başlıyorsak doğuyoruz, büyüyoruz, ömrümüzü tamamlıyoruz. Bu da bir süreçtir. Onu tamamlamak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

CANGÜL: FAHRİ BİR ELAZIĞLI OLARAK BURADAN AYRILIYORUM

Doğan Cangül, “Yeni gelen arkadaşımız sevdiğimiz, değerli bir meslektaşımız. Devrem aynı zamanda. Benzer şekilde hayat dönecek. Bu manada Elazığlılara tekrar teşekkür ediyorum. Verdikleri destek, gecesiyle gündüzüyle birlikte yaşamak. Dolu dolu bir üç sene yaşadığımızı düşünüyorum. Herkese tekrar teşekkür ediyorum. Fahri bir Elazığlı olarak buradan ayrılıyorum. Yeni dostlar edindik. Ziyadesiyle evlatlarımızı tanıdık. Bizim evlatlarımız, çocuklarımız. Şehit çocuklarımızla, şehit ailelilerimizle beraber olduk. Bugünde gündüz beraberdik. Vedalaşmak çok olağan bir şeydir. Başlangıcın mutlaka bitişi vardır. Ama öncelikle özellikle böyle vedalaşmak daha zor oluyor bize. Çünkü emanetlerle ayrılmak daha zor oluyor. Tekrar teşekkür ediyorum. Herkese sağlık, mutluluk, esenlikler diliyorum” şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürü Doğan Cangül daha sonra Ankara’ya gitmek üzere Elazığ’dan ayrıldı.

Bu haberin tüm telif hakları www.elazigsonhaber.com internet sitesine aittir. Paylaşım yapılırken kaynak belirtilmesi gerekmektedir!

HABER: SITKI TAŞEL