Karakoçanlı iş insanları Eğitimci – Yazar Sabri Ağaoğlu’nun düzenlendiği kahvaltı programında bir araya geldi.

Günay otel işletme sahibi Yaşar Günay’ın ev sahipliğinde üçüncüsü gerçekleştirilen kahvaltı programına çok sayıda iş insanı katıldı.

GÜNAY: HEPİNİZİN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

İşletmelerinde hemşehrilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Yaşar Günay, “Hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin başımın üstünde yeri var. Bir eksikliğimiz olursa kusura bakmayın” ifadelerini kullandı.

AĞAOĞLU: BU TÜR TOPLANTILARIN ÇOK FAYDALI OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ

Eğitimci Yazar Sabri Ağaoğlu, “Karakoçanlı iş adamlarımızla üçüncü kahvaltı programında bir arada toplanmış bulunuyoruz. Bu tür toplantıların hem iş adamlarımız için hem de Karakoçan ilçemiz için çok faydalı olduğunu görüyoruz. Bundan sonra bu toplantılarımız ayda bir yapılacaktır. Bu şekilde karar aldık. İnşallah devam edeceğiz. Haftaya, büyük erenlerin buluşması var. Orada hep birlikte görüşeceğiz inşallah. Ben 10 yıldır Seyit Battalgazi Hazretlerinde şenlik yapıyorum. Değerli misafirlerin bir çoğu da her zaman benim yanımda oldular. Bundan dolayı çok mutluyum. Ben onların desteği ile yapıyorum bunları. Maddi yönden olmasa da manevi yönden benim yanımda oldukları için çok mutluyum. Kendilerine teşekkür ediyorum, kendilerine minnettarım. Başarılar diliyorum. Kanal Fırat ve Kanal 23 çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DUMANDAĞ: HEMŞEHRİLERİLERİMİZİ BİRE BİR TANIMA FIRSATIMIZ OLUYOR

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Ev sahipliğinden dolayı Yaşar Bey’e çok teşekkür ederim. Gerçekten Sabri Hocam yıllardır çok fedakarlık yapıyor. Karakoçanlıları, buradaki hemşehrilerimizin hepsini bir araya getiriyor. Onun vesilesi ile senelerdir görmediğimiz hemşehrilerimizi burada bir arada görüyoruz. Burada Karakoçanlı olmayan çok değerli dostlarımız da var. Her zaman bizimle beraberler. Gerçekten Kanal Fırat ve Kanal 23 her zaman bizim nerede bir etkinliğimiz var ise bizimle birlikteler. Bu vesile ile ben Kanal Fırat ve Kanal 23 Televizyonlarının çalışan bütün personellerine başta Zeki Bey olmak üzere hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. İnşallah bu toplantılar Karakoçan için de Elazığ için de fayda sağlayacak diye inanıyorum. Çünkü insanlar bir araya gelince değişik fikirlerle bir araya gelince insanlar bir şeyler öğreniyor. Hemşehrilerilerimizi bire bir tanıma fırsatımız oluyor” dedi.