AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Saniye Teyze’den dua istedi.

SANİYE TEYZE: BEN ÖLÜNCEYE KADAR ONLARA DA VERDİRECEĞİM BENDE VERECEĞİM

Saniye Teyze ise, “Ben 5 vakit namazımı kılıyorum ben Eroğdan Bey’e dua ediyorum. Ben yolumdan şaşmam. Ben çocuklarıma da demişim günahım sizin boynunuza olsun, verdiğim süt size haram olsun vermezseniz. Ben onlara günahımı atmışım. Onlarda biz şaşmayız diyorlar. Allah peygamber razı olsun. Benim bir torunum vardı askere gidecek. Dedim sen gideceksin ya gelmezsen. Ben evi satıp parasını vereyim sen gitme. Nene dedi; ‘vadem yetmezse gelirim kapının önünde gelirim vururlar’ bana o çocuk söyledi. Ben ölünceye kadar onlara da verdireceğim bende vereceğim. Yolundan şaşmam” ifadelerini kullandı.

Saniye Teyze’nin AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’ndan birde isteği vardı. Saniye Teyze, “Yalnız ben gelemem. Çünkü ben ameliyat olmuşum, belimden sakatım” dedi. Oy kullanamayacağı için üzüntü yaşayan saniye teyzenin bilgilerini alan Aday Şerifoğulları, seçim günü seyyar sandığın saniye teyzeye ulaşacağını söyledi.

Şerifoğullarının bir diğer seçim durağı ise Mamuratül Aziz Vakfı, Diyanet İşleri Müdürlüğü ile Vali Fahribey caddesindeki esnaf oldu.

Kurumları ve esnafları tek tek gezen Şerifoğulları hal hatır sordu, destek istedi.

HABER: SITKI TAŞEL