Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Cuma namazını Zerteriç köyünde kılarak, namaz sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Zerteriç köyünün partilerine kurulduğu günden itibaren destek verdiğini anımsatan Gürgöze,24 Haziran seçimlerinde de desteğin devam edeceğine inançlarının tam olduğunu söyledi.

VATANDAŞLARIMIZIN BİZLERİ ANLAYIŞ İLE KARŞILAYACAĞINI UMUYORUZ”

Ramazan Gürgöze, “ Ak Parti kurulduğu günden beri destek verdiniz. Allah razı olsun. Malum seçim sürecindeyiz. Seçime 1 gün gibi bir süre kaldı. Bugünü saymıyoruz artık. Vatandaşlık görevimiz olan oy verme işlemini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu seçim süreci diğer zamanlar gibi propaganda dönemi çok olan seçimler gibi değildi. Yaklaşık 25 günlük bir zaman ile sınırlıydı. 25 günlük zaman içeresinde milletvekili adaylarımızın bizlerin ulaşamadığı yerler var. Bu kadar kısa zaman da bütün seçmenlerimize ulaşmak mümkün değildi. Burada vatandaşlarımızın bizleri anlayış ile karşılayacağını umuyoruz. Nüfusumuz % 75’i şehir merkezi ve beldelerde ikamet ediyor. Onun dışında 2 tane büyük ilçemiz. Birisi 40 bine yakın diğeri ise 30 bine yakın Karakoçan ve Kovancılar ilçemiz. Geri kalan köylerimiz, ilçelerimiz nüfusu az olan yerleşim yerleri. Daha önce biz vatandaşlarımıza ulaşmak için biz çaba fark ettik. Ulaşmak mümkün değil biz bunun farkındayız” ifadelerini kullandı.

MAALESEF BİR ALGI OPERASYONU YAPILIYOR”

Ramazan Gürgöze, “Ak Parti 2002 yılından bugüne ilimize ve Türkiye’ye köylerimize ve beldelerimize çok önemli hizmetler yaptık. 24 Haziran da yeni bir döneme gidiyoruz. Seçimlerin hepsi önemli ama bu seçimler hepsinden daha çok önemli. 16 yıldır elde etmiş olduğumuz kazanımların devam etmesi, geriye dönüş olamaması, ileriye gide bilmek için tekrar Ak Partinin iktidarı ile güçlü bir şekilde seçilmesini arzu ediyoruz. Türkiye’nin geleceği açısından cumhurbaşkanımızın bu insanlara, insanlarında Cumhurbaşkanımıza ihtiyacı var. Seçimlerde en büyük desteği veren yerleşim yerlerimizden birisisiniz. Bu desteğinizi devam ettirmenizi sizlerden istiyoruz. Devletimizin daha da ileriye dönük atılımlar yapabilmesi için bu Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yerleşmesi için 24 Haziran seçimlerinin önemine bahsediyoruz. Şöyle son dönemlerde muhalefetin getirdiği maalesef bir algı operasyonu yapılıyor. Seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’a oy verilsin. Ama Ak Partiye oy verilmesin. Bu düşünce ne kadar eksik. Bu seçimlerde meclis olamadan Cumhurbaşkanın yapacağı bir şey yok. Cumhurbaşkanımıza ve Ak Partiye desteklerinizi bekliyoruz. Bizim yapabileceğimiz bir şey olursa hem muhtarımızın hem de sizlerin emrindeyiz” şeklinde konuştu.