Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde aynı anda 4 kişi anjio olabilecek. Tüm cihazların kullanılmaya başlaması ile birlikte bir günde 20 kişinin anjio olabileceğini duyurdu.

“ŞEHİR HASTANEMİZ ANJİO ÜNİTESİNDE AYNI ANDA DÖRT HASTAYA ANJİO UYGULAMASI YAPILABİLECEK”

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinin yaptığı açıklamada, “Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz anjio ünitesinde aynı anda dört hastaya anjio uygulaması yapılabiliyor. Son teknoloji ürünü cihazlarla donatılı olan anjio ünitesinde 4. cihazımız da hizmete başlamıştır. Günlük ortalama 15 anjio işlemi yapılan ünitemizde tüm cihazların aktif olarak kullanılmaya başlanması ile birlikte günde ortalama 20 hastaya hizmet verilebilecektir. Kalp hastalıklarının tedavisinde oldukça önemli bir yeri olan anjio işleminin zamanında ve etkin olarak yapılması tedavi başarısını artırmaktadır. Bir cihazımızın daha aktif olarak kullanılmaya başlanması bu kapsamda önem arz ediyor. Hastanemiz kardiyoloji kliniği bünyesinde bulunan anjio ünitesi modern donanımı ve deneyimli klinik ekipleriyle tüm enfeksiyon kontrol önlemleri alınarak hizmet veriyor. Pandemi sürecinde işlem sayıları azaltılan anjio ünitesinde, işlem sayıları kademeli olarak artırılmaya başlandı. Ünitede pandemi şartları gereği tüm önlemler alınarak hijyenik ortamlarda hizmet veriliyor.

1 tanesi HİBRİT (anjio+ameliyat yapılabilme kapasitesinde) olmak üzere 4 adet Anjiografi salonu olan hastanemiz anjio ünitesi 24 saat aktif olarak hizmet vermektedir. İnvazif işlemler, periferik işlemler, kalp pili, EPS, EVAR gibi girişimsel tüm işlemler deneyimli klinik ekibimizle başarılı bir şekilde uygulanabilmektedir. Kliniğimizde ayrıca 12 yataklı operasyon öncesi hazırlık ünitesi de bulunmaktadır. Anjio ünitemiz modern yapısı, teknolojik ekipmanları ve deneyimli klinik ekibi ile şehrimize ve bölgemize sağlık hizmeti sunmaktadır” dedi.