Şehir Hastanesinin İlk Asistan Doktoru Görevine Başladı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine ilk asistan doktor ataması yapıldı. Hastaneye ataması yapılan Deri ve Zührevi Hastalıkları Asistan Doktoru Nesli Ceren Bostancı görevine başladı.

Şehir Hastanesinin İlk Asistan Doktoru Görevine Başladı

ÖSYM tarafından 2020/TUS(Tıpta Uzmanlık Sınavı) 2. Dönem yerleştirme sonucuna göre Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine ataması yapılan Deri ve Zührevi Hastalıkları Asistan Doktoru Nesli Ceren Bostancı görevine başladı.

Şehir Hastanesine atanan Asistan Doktor Nesli Ceren Bostancı, “Akademik kariyerimin başlangıcında böyle büyük bir hastaneye atanmış olmayı bir şans olarak değerlendiriyorum. İnsanlara yardımcı olmak için azami gayretle çalışarak faydalı olmaya çalışacağım” dedi.

BOSTANCI: İNSANLARA YARDIMCI OLMAK İÇİN AZAMİ GAYRETLE ÇALIŞARAK FAYDALI OLMAYA ÇALIŞACAĞIM

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinin ilk asistan doktoru olarak göreve başlamasının kendisini mutlu ettiğini belirten Dr. Nesli Ceren Bostancı “2020 yılının 2. Dönem atamalarında atandım. 28 Ocak tarihinden itibaren görevime başladım. Akademik kariyerimin başlangıcında böyle büyük bir hastaneye atanmış olmayı bir şans olarak değerlendiriyorum. İnsanlara yardımcı olmak için azami gayretle çalışarak faydalı olmaya çalışacağım” dedi.

KELEŞ: EN İLERİYİ HEDEFLEYEREK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Hastanenin akademik kadrosunu geliştirmek için çalışma içinde olduklarını vurgulayan hastane Başhekimi Prof.Dr. Erol Keleş ise, “Şehir Hastanemize Deri ve Zührevi Hastalıkları Asistanı olarak atanan arkadaşımız hastanemizdeki görevine başladı. Asistan doktorumuz hastanemiz Deri ve Zührevi Hastalıkları kliniğinde göreceği eğitimin ardından Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı olarak insanlara hizmet edecektir. Sağlık hizmetleri sunumunda olduğu gibi eğitim çalışmalarında da her zaman en ileriyi hedefleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asistan Doktorumuza görevinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nejat Yilmaz
Nejat Yilmaz - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun inşAllah

SIRADAKİ HABER

banner137