TÜGVA’dan Dev Zirve

Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, faaliyetlerine aralıksız devam eden Türkiye Gençlik Vakfı faaliyet zincirine bir zirveyi dahil etti. ‘Gelecek Vizyonu, Motivasyon & İletişim Zirvesi’ isimli konferans düzenleyen TÜGVA, kendi alanlarında Türkiye’nin en iyileri olan Yazar Burak Yilmaz, Star.com.tr Köşe Yazarı Ömer Ekinci ve ATV Ana Haber Spikeri Cem Öğretir’i Elazığ’a getirdi.

TÜGVA’dan Dev Zirve

İyiye ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin yanında olan gençlik yetiştiren yeni nesil gençlik vakfı olan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) bir zirveye daha imza attı.

‘Gelecek Vizyonu, Motivasyon & İletişim Zirvesi’ başlıklı konferansa ATV Ana Haber Spikeri Cem Öğretir, Star.com.tr Köşe Yazarı Ömer Ekinci ve Yazar Burak Yimaz konuşmacı olarak katıldı.

Bol verimli ve neşeli geçen iletişim zirvesinin ardından tüm katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Gelecek Vizyonu,Motivasyon &İletişim Zirvesinin ilk gün birinci oturumunda konuşan Burak Yilmaz, iletişimin yollarını aktardı.

Salonun coşkusunu gören Yilmaz, Elazığa olan memnuniyetini dile getirdi.

Dev zirvenin ilk gününün 2.oturumunda konuşan Ömer Ekinci ,"Geleceğe sen de geliyor musun?" konulu sunusuyla Gelecek Vizyonu ve Motivasyon & İletişim Zirvesinde yerini aldı.

 TÜGVA Elazığ YÖK Koordinatörlüğünün düzenlemiş olduğu, iletişim dalında Elazığ da gelmiş geçmiş en kapsamlı zirvenin finalinde Cem Öğretir katılımcılarla buluştu.

"Bebek Adımları " sunusuyla katılımcıların yoğun ilgisini toplayan Öğretir, salonda bulunan katılımcılarla zirvenin finalinde beden dili kullanımı ve nefes tekniklerini doğru kullanabilme uygulamalarını yaptırdı.

Bol kahkahalı ve neşeli programın akabinde dev zirvenin kapanışı yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137