Süper Lig'de yayıncı kuruluş ile yaşanan kriz sona ererken, Türkiye Futbol Federasyonu ile yayıncı kuruluş Bein Sports arasında süren görüşmelerde anlaşma sağlandı. 
Buna göre taraflar, üç yıl daha Süper Lig yayınlarının Bein Sports ekranlarında yayınlanması konusunda uzlaştı. TFF, kulüpler ile Bein Sports 410 milyon dolar karşılığında anlaşırken, kur ise maksimum 5.80 TL olarak belirlendi.
Tarafların yaptıkları görüşmede yayın organizasyonunun mali şartlarını güvence altına aldığı, Süper Lig kulüplerinin herhangi bir hak kaybına uğramadan yol arkadaşlığının devam edeceği ifade edildi.
Kulüpler Birliği Vakfı ile yayıncı kuruluş beIN Sports daha önce defalarca kez bir araya gelmiş ancak taraflar bir türlü ortak noktada buluşamamıştı.
Yeni anlaşmaya dair değerlendirmelerde bulunan TFF Başkanı Nihat Özdemir, yaptığı açıklamada, "Digiturk ile tüm tarafların en önemsediği konu olan herkes için finansal istikrar ortamının oluşacağı bir anlaşmaya vardığımız için çok memnunuz. Kur sabitleme oranlarının adil olması nedeniyle de Digiturk’e teşekkür ediyoruz” dedi.