24 Ocak depreminin ardından yeni bir yaşam alanı olan ve nüfusu gittikçe artan Güneykent Mahallesi’nde sosyal donatılara ihtiyaçta gün geçtikçe artıyor.

Mahalle sakinlerinin talep ettiği, özellikle ramazan ayında daha da gündemde olan camii eksikliğinin giderilmesi için çalışmalar başladı.

Güneykent Mahallesi’nde inşa edilecek üç camiden birinin temeli atıldı.

Camii sorunun kısa süre zarfında çözülmesi için kolları sıvayan Güneykent Mahallesi muhtarı ve Güneykent Mahallesi Camii Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Necati Karataş, 24 Ocak itibariyle camii yapımına başlanıldığını duyurdu.

Başkan Karataş, “Bismillah diyerek başladığımız Güneykent mahallesinde planlamış olduğumuz 3 cami alanından birinin bu gün itibariyle temel kazısının çalışmasına başladık. Beş yüz metrekare oturum alanı olan içerisinde sosyal alanlarında planlamış olduğu bir cami projesini hayata geçirmeye çalışacağız” dedi.

Güneykent Mahallesi Muhtarı Necati Karataş, kısa süre zarfında ikinci camiinin de temelinin atılacağını paylaşarak hayırseverlere seslendi.

Muhtar Karataş, cami alanını tahsis eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve destek olan il yöneticilerine teşekkür etti.

Benzin, LPG ve Motorin Fiyatlarında Son Durum Ne? Benzin, LPG ve Motorin Fiyatlarında Son Durum Ne?