Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, anayasa değişikliği kapsamında, Elazığ Nakliyeciler Sitesi Kamyon ve Tır Garajı esnaflarını ve Sarayatik Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın yaptığı ziyaretlerde ilk durağı, Elazığ Nakliyeciler Sitesi Kamyon ve Tır Garajı oldu. Yanılmaz, esnafları ziyaret ederek, pazar günü gerçekleşecek olan halk oylamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yapılan ziyarette Başkan Yanılmaz’a, Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya da eşlik etti. Kaya, milletin vereceği kararın tarihi bir karar olacağını belirterek, “İnanıyorum ki bu halk, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında emin bir kararla duracaktır” dedi.

“SÖZ DE KARAR DA MİLLETTE”

Esnaflara, 16 Nisan tarihinin ehemmiyetini ve gerekliliğini anlatan Başkan Yanılmaz, “Aydınlık ve güven dolu bir gelecek için pazar günü sandıklara millet olarak mührümüzü vuralım” ifadelerini kullandı.

Ülkemizin üzerinde emelleri olanların pazar günü seçim sonuçlarını merakla takip edeceğini söyleyen Başkan Yanılmaz, “Bu durum bile bu seçimin ne kadar önemli olduğunu ve diğer seçimlerden farklı olduğunu ortaya koyan bir durumdur” diye konuştu.

Türkiye’de artık eski yönetimlerin, eski siyasetçilerin olmadığını ve Türkiye’nin çok daha güçlü bir cumhurbaşkanına, başbakana sahip olduğunu dile getiren Başkan Yanılmaz, “Ülke insanımızda artık eskisi gibi değil. Hepimiz birçok konuda aydınlandık ve demokratik haklarımızın artık daha çok farkındayız. 16 Nisan günü de demokratik haklarımızın gereği seçme hakkımızı kullanalım ve Türkiye’yi çok daha sağlam yarınlara ulaştıralım ” şeklinde konuştu.

“17 NİSAN SABAHI TÜRKİYE YEPYENİ BİR KULVARA GİRECEK”

Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın ikinci durağı ise, Sarayatik Mahallesi oldu. Yanılmaz, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlattı.

16 Nisan’da gerçekleşecek referandumu “Anayasa ruhunun değişikliği” olarak adlandıran Başkan Yanılmaz, 16 Nisan'da "Evet" diyerek “söz de milletindir yetki de milletindir” sözünü teyit ettireceklerini kaydetti.

Güçlü bir Türkiye için 16 Nisan halk oylamasının çok önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Yanılmaz “Yetkiyi ve sözü vesayet güçlerin elinden alıp milletin takdirine bırakmalıyız. Bunu da pazar günü sadıklara giderek “Evet” oylarımızı kullanarak yapacağız ve Türkiye yeni bir döneme girmiş olacak. 17 Nisan sabahı Türkiye yepyeni bir kulvara girecek ve bu kulvar Türkiye’nin büyüdüğü, geliştiği, zenginleştiği bir kulvar olacak ” dedi.