Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında kentteki çalışmalarına yoğun tempoyla devam ediyor.

Programı çerçevesinde başkan adayı Arslan şehrin kültürel ve sosyal yapısında önemli bir konuma sahip olan Manas Yayınevi’ni ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Arslan Doğu Kent Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Saadet Partisi Doğu Kent Mahalle teşkilatı tarafından organize edilen programda Başkan Arslan Doğu Kent Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Arslan vatandaşlar ile seçim sürecini değerlendirdi.

ARSLAN: VATANDAŞLARIMIZIN BÖLGEYLE İLGİLİ EN BÜYÜK SIKINTISI ULAŞIM SORUN

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, “Kentimizde şehrin yönetim kadrolarına karşı bir güvensizlik var ilk işimiz bu güvensizlik ortamını son vererek yönetim ile vatandaşı tekrar bir araya getireceğiz. Doğu Kent Mahallemiz yeni yapılan şehir hastanesi ile yeniden şehrin göz bebeği oldu fakat yönetimin eksik projeleri birçok sorunu da beraberinde getirdi. Bugün birçok yerde vatandaşlarımızın bölgeyle ilgili en büyük sıkıntısı ulaşım sorunu”dedi.

ARSLAN: KAYBEDECEK BİR BEŞ YILIMIZ DAHA YOK

Başkan adayı Arslan, “İçinde bulunduğumuz seçim süreci siyasi kavgalardan uzak tutularak değerlendirilmeli bu seçim daha evimizden dışarı adım atar atmaz karşılaştığımız güzellikleri ve aynı zamanda kötülükleri de belirleyeceğimiz bir seçim. Halkımız bunu göz önünde bulundurarak 31 Mart günü özgür iradesi ile karar vermeli. Bizim Elazığ’da yaşayan halk olarak kaybedecek bir beş yılımız daha yok. Şehrimiz maalesef yanlış yapılan işler ile yaşanmaz hale geldi. Trafik, park, alt yapı ve imar konusundaki projeler maalesef birilerinin rantlarına kurban edildi. İmar planımız adil dengeli ve doğru şekilde uygulanmıyor haksız kişiye özel planlamalar uygulanıyor buda bizi tedirgin ediyor”diye kaydetti.

ARSLAN: 31 MART GÜNÜ ŞEHRİMİZİN BAHARI OLACAK

Haluk Arslan, “Şehrimizde şuan her kesimde bir karamsarlık havası mevcut ama bununla beraber hepimizde de bir umut var. Güzel şeyler olabilir. Halkımızın içine düştüğü karamsarlığın karşısında bir heyecanı var. Biz bugün burada o heyecanı, umudu görüyoruz. Rahmetli Erbakan hocamızın da ifade ettiği gibi Bir çiçekle bahar gelmez ama her bahar bir çiçekle başlar. Biz bugün burada baharı müjdeleyen o çiçeği gördük inşallah 31 Mart günü şehrimizin baharı olacak”ifadelerini kullandı.