Avrupa Türk Medya Zirvesi ödül töreninin 3. sü gerçekleştirildi.

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Avrupa Türk Medya Zirvesine, siyaset, iş dünyası, spor, eğitim, kültür, sanat, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gerçekleştirilen törende ödüller sahiplerini buldu.

Kadınca Dergisi ve Kadınca TV programı genel yayın yönetmenliğini yapan hemşehrimiz İbrahim Taş’ta gecede ‘Başarılı TV yayıncılığı ’ödülüne layık görüldü.

Hemşehrimiz İbrahim Taş ödülünü, Avrupa Türk Basın Yayın ve Gazeteciler Birliği Başkanı Ali Paşa Akbaş’ın elinden aldı.

Avrupa Türk Basın Yayın ve Gazeteciler Birliği Başkanı Ali Paşa Akbaş hemşehrimiz Taş’a kadın toplumuna sahip çıktığı için çalışmalarında başarılar diledi.

İbrahim kardeşimizi tebrik ediyorum. Kadın Toplumuna yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Bu konuda gerçekten başarılı. İş Kadınlarını bir araya getirerek yıllık yaptığı çalışmaları saymakla bitmez.

Hemşehrimiz İbrahim Taş’ta Türk medyasına destek vermelisiniz çağrısında bulundu.

Yaklaşık 30 yıldır Medya Sektöründeyim. Kadınca’yı az önce izlediniz. Türk toplumunda görünmeyen ama Kahraman olan kadınlara yönelik yaklaşık 10 yıldır dergi ve 5 yıldır da Televizyon programı hazırlıyoruz. Aynı zamanda Kadın İş Dünya’sı ve Akademisyen toplantılarını düzenliyoruz. Türk Medyasına geçekten destek vermeliyiz. Sesimiz, soluğumuz, her şeyimiz.

Başkan Şerifoğulları, Kent Müzesi’nde İncelemelerde Bulundu Başkan Şerifoğulları, Kent Müzesi’nde İncelemelerde Bulundu