Daha önce saha çalışmalarıyla belirlenen sorunlar, HÜDA PAR Palu İlçe Başkanlığı tarafından raporlaştırılarak Palu Kaymakamlığına sunuldu.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, Elazığ İl Başkanı Metin Suiçer ve beraberindeki heyet köyleri ziyaret ederek sorunları yerinde inceledi.
Baltaşı’nda yaklaşık 32 bin dönümlük tarım arazisinin sulama ihtiyacı, içme suyu, yollar, dere ıslahı ve yaban domuzlarının tarıma verdiği zarar gündeme getirildi.

Balkaya’da yaklaşık 5 bin dönüm tarım arazisinin sulanması için gölet projesi, içme suyu, su deposu ve artezyen ihtiyacı ele alındı.
Karasalkım’da ise altyapı, içme suyu, elektrik, tarımsal sulama ve deprem sonrası konut sorunları görüşüldü.
HÜDA PAR heyeti, köylerde tespit edilen sorunların ilgili kurumlara aktarılacağını ve çözüm süreçlerinin takip edileceğini belirtti.





