Telmih Yayın Grubu yazarlarından, Elazığ İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Atıcı, “Tarihte Harput Medreseleri” isimli kitabını düzenlenen söyleşi ve imza gününde okurları için imzaladı.

Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği programda, Kadir Atıcı okuyucularıyla bir araya gelerek kitabı hakkında bilgiler verdi.

Vlcsnap 2026 08 27 13H34M34S259

Programda konuşan Telmih Yayın Grubu Koordinatörü Talat Özer, akademik çalışmaların Elazığ’ın kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sunduğunu belirterek, “Akademik bir çalışmanın Elazığ kitaplığına ve Elazığ’daki akademik dünyaya fayda sunmasını istiyoruz.” dedi.

Keban'da "Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu Toplantısı" Yapıldı
Keban'da "Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu Toplantısı" Yapıldı
İçeriği Görüntüle

Vlcsnap 2026 08 27 13H35M30S419

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Atıcı ise kitabında Harput’ta geçmişte faaliyet gösteren, ancak zaman içerisinde yok olan ve kaybolan medreseleri ele aldığını belirtti.

Söyleşi ve imza günü, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Vlcsnap 2026 08 27 13H35M21S492