İYİ Parti Elazığ Seçim İletişim Merkezinde bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşma programına Milletvekili adayları ve partililer katıldı.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, selamlama konuşması yaptı.

Sivrice Sahil Yolunda Sona Gelindi Sivrice Sahil Yolunda Sona Gelindi

İYİ Parti Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Nahit Baykara , İYİ Parti’nin cesurların partisi olduğunu ifade ederek: “siyaset bir hizmet aracıdır. İnşallah bu hizmet aracının siyaseti burada İYİ Parti cesurların partisi Elazığ halkı bize sahip çıkar ve desteklerse arkadaşlarımızla meclise girerek Elazığ’a hizmet edeceğiz. Elazığlıların hizmetine hazır olacağız. Bayramınız mübarek olsun.” Dedi.

İYİ Parti Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Şenay Aladağ Demirel, Ramazan bayramını kutlayarak en az iki milletvekili çıkaracaklarını söyleyerek: “ hepinizin bayramını kutluyorum. İnşallah bu 3 haftalık süreçte daha iyi koşacağız, gönüllere gireceğiz, kapılara ulaşacağız. Davamızı her şekilde vatandaşlarımıza Türkiyemize duyuracağız ve güçlü bir şekilde en az 2 milletvekili ile Türkiye’ye nam salacağız.” İfadelerini kullandı.

Programda konuşan İYİ Parti Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Abdülkerim Eflatun, birlik ve beraberlik mesajı vererek: “inşallah bu birlik ve beraberliğimiz her fırsatta devam edecek ve Elazığ bu seçimde üstüne düşeni yaparak İYİ Parti’den en az 1 arkadaşımızı meclise gönderecektir. Bundan inancım tamdır. Bu 20 günlük süreci de iyi bir şekilde değerlendirdikten sonra başarılı olmama sebebimiz yok. hepinizin bayramını kutluyorum.” Dedi.

İYİ Parti Elazığ 2 sıra Milletvekili Adayı Yüksel Ercan ise, katılımcıların ramazan bayramını kutladı. 

İYİ Parti Elazığ 1 sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez, Elâzığ’ın sesi olacaklarını ifade ederek: “30 yıldır ben bu şehirde mücadele ediyorum. Kimseden bir koltuk talep etmedim. Biz mücadelemizi önce Allah’a sonrada tarihe havale ediyoruz. Biz burada seçimi kazanacağız, halkın içindeyiz teveccühü görüyoruz. Arkadaşlar seçimi alacağız. Diyelim ki almadık, millete küsmek yok Allah ve millet yolunda mücadelemiz koltuksuz makamsız yine devam edecek.” Dedi.