Elazığ İl Kadın Meclisi Başkanı Fehime Dilek Necmioğlu’nun öncülüğünde düzenlenen “Örgünü Al Gel” etkinliği, Kültürpark’ta gerçekleştirildi.
Etkinlikte çok sayıda kadın bir araya gelerek hem el emeği ürünlerini sergiledi hem de keyifli vakit geçirdi.
Kadınların sosyal hayata katılımını teşvik etmek amacıyla düzenlenen programda, el emeği ve göz nuru çalışmalar eşliğinde paylaşım ve dayanışma kültürü ön plana çıktı.

Samimi sohbetlerin yaşandığı buluşmada katılımcılar, üretmenin ve birlikte olmanın mutluluğunu paylaştı.
Etkinlik kapsamında kadınların bir araya gelerek deneyimlerini paylaşmasına imkân sunulurken, sosyal bağların güçlenmesine de katkı sağlandı.
Organizasyon sonunda etkinliğe katılan kadınlara teşekkür edilerek, benzer buluşmaların devam edeceği belirtildi.






