Karakoçan Devlet Hastanesi, diyaliz tedavisi gören hastalar için önemli bir adım atarak üç adet yeni diyaliz cihazına kavuştu.

Bu gelişme, diyaliz hastalarının sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin bir şekilde erişmesini sağlayacak, tedavi süreçlerini büyük ölçüde kolaylaştıracak.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı ile AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım yaptıkları ortak açıklamada, bu önemli kazanıma dikkat çekerek şu ifadelere yer verdiler;

“Bu önemli adım, diyaliz tedavisi gören vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin şekilde erişimini sağlayacak, tedavi süreçlerini kolaylaştıracaktır. Sağlık altyapısına yapılan bu anlamlı katkı dolayısıyla Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten AK Parti Elazığ heyeti, "Karakoçan'ımıza ve bölgemize hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

Otomobilin Çarptığı Çocuk Ağır Yaralandı
Otomobilin Çarptığı Çocuk Ağır Yaralandı
İçeriği Görüntüle

Gwryh8 X X A A A V G F9