Elazığ Kurs Der Başkanı Veli Aksu, Yönetim Kurulu Üyeleri Serhat Gülnaroğlu, Emrah Pamukçu, Eralp Sarıkamış, Ahmet Dağtekin ve Ahmet Aksu medya kuruluşumuzu ziyaret etti.

Eğitim alanındaki çalışmaların değerlendirildiği ziyarette heyet, televizyonlarımız Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık tarafından ağırlandı.

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Başkan Aksu, televizyonlarımızın eğitime katkılarının büyük olduğunu belirterek, ilin sınav başarını artırmak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
Elazığ’ın eğitim seviyesi ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Aksu, kentin ilk onda olunması için gayret gösterdiklerini söyledi.
Başkan Aksu: “İlimiz, tabii sınav başarısı olarak değerlendirildiğinde biz daha çıtayı yüksek tuttuğumuz için her seviye bize daha az geliyor. Amacımız, tabii Kurs-Der kurulduğu günden itibaren temel olarak Elazığ’ımızdır. Elazığ genelinde eğitimcilik vardır. Harput’ta, dünyaya ışık tutan bir eğitim anlayışı bulunmaktadır. Geçmişimizde de tarihimizde de ilimiz, eğitime çok önem veren bir il olma özelliğine sahiptir. Bu sebeple ilimizi ilk onda görmedikçe çok başarılı addetmiyoruz. Kurs-Der olarak bize üye olan tüm kurumlarımızla birlikte, ilimizin eğitimini ilk on il sıralamasına alana kadar başarıyı yeterli bulmuyoruz” Dedi.





