Medya grubumuzdan Elazığspor kulübüne ziyaret…

Bir süre önce yapılan genel kurulun ardından Elazığspor kulüp başkanlığına seçilen Ahmet Toprak ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Rahman Buğra Çağıran Pahalı Geldi
Rahman Buğra Çağıran Pahalı Geldi
İçeriği Görüntüle

Bu doğrultuda Kanal fırat ve kanal e televizyonları genel yayın yönetmeni Zeki Akbıyık ve yine kalan Fırat ve kanal e televizyonları spor koordinatörü ve aynı zamanda Türkiye spor yazarları derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, Elazığspor kulübünü ziyaret ederek başkan Ahmet toprak ve yönetim kuruluna “hayırlı olsun” dileklerinde bulundular.

Samimi bir ortamda geçen nezaket ziyaretinde başkan Ahmet Toprak ve yönetim kurulu üyeleri yeni sezon çalışmaları, hedefleri ve kulübün genel yapısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Akbıyık ve Kamaç da başkan Ahmet Toprak ve yönetim kurulu üyelerine yeni sezon öncesinde başarılar dileyerek, sezon sonunun şampiyonlukla taçlanmasını temenni ettiler.

Whatsapp Image 2026 07 12 At 17.55.28