ALTIPARMAK: “ELAZIĞ’I VE ELAZIĞSPOR’U ÇOK SEVİYORUM”

Elazığ’ı ve Elazığspor’u çok sevdiğini belirten Altıparmak, “Bunu yapmamın sebebi, ben Elazığspor’a hiçbir şekilde zarar vermek istemem. Herkesin kulüp içindeki doğruları bilmesi gerekiyor. Kulüp içindeki hiçbir doğru dışarıya doğru olarak servis edilmiyor. Çünkü kendi içinde bir çete var. Sezon başında transferi yapıyorlar bittikten sonra hoca geliyor. Ben bundan hiç gocunmadım. Kendilerinde söyledim. Çünkü ben Elazığspor’u gerçekten çok seviyorum. Buradan insanlara yanlış şeyler söylenmesin, herkes doğruyu bilsin. Amacım Elazığspor’a hiçbir şekilde zarar vermek değil çünkü ben gerçekten çok seviyorum ama buradaki şahıslar ve kişiler Elazığspor’a gerçekten çok zarar veriyorlar” dedi.

ALTIPARMAK: “ELAZIĞSPOR’A SEVGİM HER ŞEYİN ÜSTÜNDEYDİ”

Altıparmak, “Sezon başında transferin nasıl yapıldığını, kimin yaptığını, Mehmet denen menajerin kim olduğunu ve bunun neler yaptığını gidin sorgulayın kendileri anlatsınlar. Elazığspor’a zarar verenlerin Elazığ’da kalmalarını istemiyorum. Bizim gitmemizdeki en büyük sebep Karahan başkanın takıma müdahale etme isteği, telefon edip oyuncu değişmek istemesi. Biz bunu yapmayı daha önce isterdik” ifadelerini kullanarak Elazığspor’a olan sevgisinin her şeyin üstünde olduğunu belirtti.

ALTIPARMAK: “SANIYOR Kİ ELAZIĞSPOR’DA HER ŞEY TOZPEMBE”

“1 – 1 buçuk ay boşuna çalıştım, 8 Temmuz’da başladım, maaşım 30 Ağustos’ta yatmaya başladı. Elazığspor’a helal olsun. Ben 4 aydır maaş almadan çalışıyorum, para almadan çalışan bir futbolcu topluluğuyuz. Bu basına ve dışarıya yansıtılmadığı için herkeste sanıyor ki Elazığspor’da her şey tozpembe.”

ALTIPARMAK: “FUTBOLCULARA BURADAN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Futbolcularına teşekkürlerini bildiren Altıparmak, “İnanılmaz bir birliktelik var. Rize maçından sonra bu kulüpte para konusu konuşulmaya başladı. Ümraniye cumartesi maçının Cuma gecesi zorlamayla bir prim geldi. Sonraki süreçte Samsun’la berabere kaldık, geçen hafta Karahan başkan gelip kadroda kimin oynayıp kimin oynamayacağını söyledi. Bende kendisine işine bakmasını, buranın teknik direktörünün benim olduğumu, hak edenin oynaması gerektiğini söyledim. Kendisi kulübün tek sahibi olduğu için ve siyasetçi oldukları için onları anlayabiliyorum. Şu andan para verilmiyor. Antep maçına gitmeden önce takımımızda 4 ay sonra ilk defa yemek düzenlendi beraber, bu beraberlikte Karahan başkan Pazartesi ödemelerin yapılacağını söyledi” dedi.

ALTIPARMAK: “BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ”

Altıparmak, Elazığspor’da çok büyük başkanlarla tanışıp çalıştığını belirterek, “Mustafa Urhan, Baki başkan, Hayrettin başkan hepsiyle çalıştım ve ben onlara şunu dedim, başkansan laf ağzınızdan çıkar başka yerinizden çıkmaz. Karahan başkan sen eğer bunu görüyorsan benim zamanımda oldu, başkanlarımız arabasını sattı, sözünü yerine getirmek için. Siz başkalarına bağlı olup vermeyeceksiniz, 4 aydır zaten para vermiyorsunuz, kendiniz gelip söz verdiniz, Pazartesi yine vermediniz. Bir açıklama bekliyoruz. Dün akşama kadar bir şey olmadı. Dün akşam çağırıp benimle çalışmak istemediklerini söylediler” ifadelerini kullanarak sebep olarak sportif başarısızlığın gösterildiğini belirtti.

ALTIPARMAK: “ELAZIĞSPOR’DA BÜYÜK BİR PARA PROBLEMİ VAR”

Altıparmak, “Elazığspor 15 puanda, play off olacak takımlarla şu anda aynı puandayız. Son 5-6’lık periyodu söylüyorlar. 1 galibiyet, 3 beraberlik aldık, 2 beraberlik aldık haklılar. Arkasındaki şeylerin kendileri olduklarını bilmiyorlar. Bütün Elazığ şunu bilsin ki Elazığspor’da büyük bir para problemi var, bu problem çok fazla sorun edilmiyordu, dışarıya güllük gülistanlık gibi görünüyor. O çocukların hiçbiri geldiği günden beri para almıyorlar, sadece başkanların yanına giden başkaları var onun dışında kimse yanına gidemiyor. Birkaç futbolcu hariç kimseyle görüşmüyorlar” ifadelerini kullandı.

ALTIPARMAK: “BUGÜN EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM ŞEYLERDEN BİRİ…”

Bugün bir konunun özellikle kendini çok üzdüğünü belirten Altıparmak, “Basın mensubu kardeşimize futbolcular istedi denilmiş. Böyle bir yalan olamaz çünkü futbolcuların hepsi oradalar sorabilirsiniz, birde bize bunu dektore ettiler. Tamam dedik ağzımızı açmadan alacaklarımız hakkında konular geldi. Biz bu alacaklarımız hakkında bize çek vermek istediler. Biz zaten 4 aydır para almadan çalışıyoruz” dedi.

ALTIPARMAK: “70 MİLYON BORÇ ÖDEDİK DİYORLAR, KULÜBE NE KADAR PARA GİRDİ AÇIKLAMIYORLAR”

Altınparmak, söylemediği halde bazı ifadeleri söylendiğine dair konuşulduğuna değinerek, “Eğer paraları veremiyorlarsa başkaları gelsin diye. Bunu ben söylememiştim ama kendileri çok güzel izah ettiler. Bir şeyi yapamıyorsanız, bırakacaksınız. Yönetimin en büyük sorunu halen geçen senede olmalarıdır. Geçen sene biz 70 trilyon para ödedik, işte şu kadar para ödedik diyorlar. Allah razı olsun Elazığ spora sahip çıktınız ama ne kadar para girdiğini hiç açıklamıyorsunuz. Kaç lira para girdide onun 70 trilyonu ödendi” dedi.

ALTIPARMAK: “BEN BAŞARISIZSAM YÖNETİMDE BAŞARISIZDIR”

Altınparmak, “Eğer ben başarısızsam yönetim küme düşmüştür burada çünkü ben bu şartlarda 4 aydır para almadan tüm takım olarak bu birlikteliği sağlayıp buralara geldiysek. 15 puan aldıysak ve şuanda ilk 9 takımın hepsiyle oynayıp bundan sonraki maçlarımız alttan 6 takım Eskişehir hariç yani zor serimizde bitti. Eğer bir başarısızlık varsa ben başarısızsam yönetimde başarısızdır. Elazığspor’u sahiplenecek çok kişi var. Kendileri zannediyorlar ki biz gidersek Elazığspor sahipsiz kalır” diyerek Elazığspor’un hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağını vurguladı.

ALTIPARMAK: “İNSANLARIN YÜZÜNE KONUŞAMADIĞIMI ARKASINDAN KONUŞMAM”

Altınparmak, “Benim derdim Elazığsporla değil ama Elazığspor’un içindeki çıngıraklarla onlar bu kulüpte olduğu sürece burada daha çok sorunlar yaşanacak. Tabi dışarıya aktarılmayan, çok hocalar gelecek, gidecek buradan. Onların istediği şeyi yapmayan hiçbir hoca hiçbir futbolcu burada barınamaz. Bunu herkes böyle bilsin. Dediğim gibi bundan sonrada ben Elazığspor’un her zaman yanındayım. Elazığspor’u çok seviyorum. Takımın başarısı için elimden gelecek bir şey varsa her zaman hazırım yeter ki bizi çağırsınlar. Bu bilgilendirmeyi de bütün Elazığ’ın bilgisi olsun. Çünkü yarın yalan yanlış şeyler tekrar servis edilecek. Ben gene buradayım. Sorulacak bir şey olduğu zaman ben her zaman buradayımdır. Ne konuşursam sözümün de arkasındayım. Beni herkes çok iyi bilir. İnsanların yüzüne konuşamadığımı arkasından konuşmam” dedi.

ALTIPARMAK: “BU PARA PROBLEMİ ÇÖZÜLMEZ İSE BU TAKIMI ÇOK ZOR GÜNLER BEKLİYOR”

Altınparmak, “Sadece üzüldüğümüz giderken bize yapılanlar. Kendilerinin teklifini kabul etmediğimiz için şunu da söyleyeyim. Ben mukavelemde ne tazminat yazdırdım. Nede başka bir şey yazdırdım. Benim bu kulübe olan sevgimi hiç kimse tartışamaz. Kendileri madem bu kulübü seviyor. Ben zaten para almadan çalışıyorum. Kendileri 5. - 6. aya utanmadan çek veriyorlar ve bunu Elazığspor sevgimle bağdaştırıyorlar. Benim sevgimi siz tartışamazsınız. Benim sevgimi buradaki herkes biliyor. Ben bu kulübe sizin 10 katınızdan fazla hizmet ettim. Futbolculuğumda da, hocalığımda da aynı şekilde. Bu kulübün bir yerlere gelmesi için çalıştım. Şuanda Elazığspor çok başarılıdır geldiği yer ve bulunduğu konum olarak. Belki 5-6 puan daha alabilirdik. Haklılar bunu da yapabilirdik. Bunun bir sürü sebebi var benden de kaynaklanmış olabilir. Futbolcudan kaynaklanmış, sakatlıktan kaynaklanmış olabilir. Parasal yönden daha fazla kaynaklandığını söyleyebilirim. Şuanda da kulübün içinde futbolcular bunu deklare edemiyorlar” diyerek bu para problemi çözülmez ise takımı çok zor günlerin beklediğini ifade etti.

ALTIPARMAK: “OYUNCULARLA BİLE VEDALAŞTIRMIYORLAR”

Altınparmak, “Oyuncularla bile vedalaştırmıyorlar. Bu kadar küçük beyinliler. Tesisi hemen boşaltmamızı istediler. İşte bize verdikleri bir araba vardı. Hemen araba onları bıraksın. Nereye gidiyorsa geri gelsin. Ne yaparlarsa yapsınlar. Allah’tan ki Elazığspor’da çok dostumuz var. Allah hepsinden razı olsun. Onlarla iletişime geçtim” dedi.

ALTIPARMAK: “YANLIŞ YAPILAN İŞLER, YANLIŞ KİŞİLER VAR”

Altınparmak, “Karahan Başkanın yaşı kaç. Ben 35 senedir futbolun içerisindeyim. Onların yaşı kadar. Veysi ile Karahan’la ben futbol mu konuşurum. Onlar kimdir? Yanıma gelebilirler mi yani. Bana geliyorlar ahkam kesiyorlar oydu buydu, onu aldık, bunu aldık. Sizde görüyorsunuz, aldıkları futbolcular ortada. Biz kimseye de sen bunu niye aldın, bunu niye almadın da demedik. Ben burada amatör ruhla çalışan bir Elazığspor sevdalısıyım. Ben burada böyle çalıştım. Başka bir kulüpte böyle çalışmıyordum ama ben burayı çok seviyorum. Bu kulüp içinde elimden gelen her şeyi şuanda yaparım ama orada yanlış yapılan işler, yanlış kişiler var. Ben bu yanlış kişilerinde buradan nem almasını istemiyorum. Herkesin de bunu bilmesini istiyorum. Bütün medya kuruluşlarına da sadece kendi istedikleri bilgileri aktarıyorlar” ifadelerini kullandı.

ALTIPARMAK: “BU TAKIMDA HAK EDEN OYNAR”

Altıparmak, “Eğer onların düzeninin içinde olsaydım. Bende onlara tamam deseydim. Söyledikleri birkaç oyuncu var onları oynatsaydım. Bu takımda hak eden oynar ve şuana kadar öyle olmuştur. Futbolcuların hepsini tanıyorsunuz, sorabilirsiniz. Eğer hak etmeyen bir kişinin sahada olduğunu düşünüyorsanız. O niye oynuyor, bu niye oynamıyor hep bunlar şey yapıyorlar. Bunları servis edenlerde kendileridir. İşte taraftarı ona göre bağırttırıyorlar. Burada güzel bir düzen oturtmuşlar ve biz bu düzen içinde olmadık” sözlerini aktardı.

ALTIPARMAK: “KULÜBÜN BİR DÜZENE İHTİYACI VAR”

Kulübe geldiği gibi gitmek istediğini belirten Altıparmak, “En azından kulübün içinde gitmek isterdik. Basın toplantısını en azından orada yapıp en azından orada yönetimimizle tokalaşıp gitmek isterdik. Bu kadar emek harcamışız biz dört aydır. Para almadık, yemedik, içmedik. Bu kulübün 15-20 gün elektriği kesildi. Bizi elektriksiz orada yatırdı. Biz antrenman saatlerini öne aldık sırf elektrik sıkıntısı olmasın. Jeneratörü açmayalım. Biz bu kulüp için her şeyi yaptık ama işte 15-20 gün elektriği kapalı kimsenin umurun da değil. Şimdi kulübün içine gidin yönetim ve etrafındaki kişiler 20-25 kişi kulüpte 5 öğün yemek yiyorlar. Ben hayatımda ilk defa gördüm böyle bir şey. Bütün yönetim ve yanındakiler orada aşçıya da söyledim. Bu nedir dedim. Yani kulübün bir düzene ihtiyacı var. Buda benim vasıtamla olur inşallah. Herkes de bilgilenir” diyerek toplantıya katılanlara teşekkürlerini bildirdi.