31 Mart’ta yapılacak Mahalli yerel idareler seçimi için Milliyetçi Hareket Partisinde Elâzığ Belediye Meclis Üyeliği aday adayı müracaatları devam ediyor.

Bu kapsamda Av. Kutluhan Aba, Fethiye Akbulut ve Atiye Çakırbay MHP’den belediye meclis üyeliği için resmi müracaatlarını yaparak aday adaylıklarını açıkladı.

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Belediye Meclis üyeliği için resmi müracaatlarını yapan aday adayı Kutluhan Aba, Fethiye Akbulut ve Atiye Çakırbay’a başarılar diledi.

IŞIKVER: GENÇ BİR KARDEŞİMİZ

Kutluhan Aba’nın başvurusunu alan Başkan Işıkver, “31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimi kapsamında belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurularımız devam ediyor. 15 Ocak 2019 tarihine kadar da devam edecek. Bugün müracaatlar kapsamında genç bir kardeşimiz müracaatını da çok olumlu bulduğumuz, değerli bulduğumuz kardeşimiz Avukat Kutluhan Aba ile birlikteyiz. Ben kendisine bu kutlu yolda bizlerle birlikte olduğu için, tarafımızda yer aldığı için iradesi, kararlılığı, cesareti sebebiyle teşekkür ediyorum. Rabbim yolunu, bahtını açık eylesin” ifadelerini kullandı.

IŞIKVER: GÖSTERMİŞ OLDUĞU KARARLILIK SEBEBİYLE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Fethiye Akbulut’un başvurusunu alan Semih Işıkver, “Teşkilatımızın bir parçası olan bizim de çok sevdiğimiz, çok değer verdiğimiz ablamız Fethiye Akbulut Hanımefendinin başvurusuyla devam ediyoruz. Kendisine yanımızda her zaman olduğu gibi, dün olduğu gibi yarında beraber olma adına göstermiş olduğu kararlılık sebebiyle teşekkür ediyorum. Rabbim yolunu bahtını açık eylesin” şeklinde konuştu.

IŞIKVER: ÇIKMIŞ OLDUĞU YOLDA BAŞARILAR DİLERİM

Atiye Çakırbay’ın başvurusunu alan Başkan Semih Işıkver, “Dava arkadaşımız Sayın Atiye Çakırbay bugün İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylığı müracaatını yapıyor. Ben kendisine çıkmış olduğu yolda başarılar dilerim. Rabbim yolunu bahtını açık eylesin” dedi.

ABA: ELAZIĞ’DA ÇOK ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP

Aday adaylığını açıklayan Av. Kutluhan Aba, “Avukatlık mesleğini icra ediyorum. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Selçuk Üniversitesinde Yüksek Lisans yapıyorum. 3 yılı aşkın bir süredir Elazığ’da Avukatlık Mesleğini icra ediyorum. AG Hukuk ve Danışmanlık Bürosunun kurucu avukatlarındanım. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’de şu an ki siyasi konjektürde, özellikle Elazığ’da çok önemli bir yere sahip ve çok güçlü bir pozisyonda. Bence daha da güçlü bir yere gelecektir. Ben buna inanıyorum. Özellikle Elazığ’da da Sayın İl Başkanımız ve yönetiminin vizyonuyla daha iyi yerlere gelecektir ve hak ettiği yeri bulacaktır diye düşünüyorum ben” diye konuştu.

AKBULUT: BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY ADAYLIĞIMI KOYMUŞ BULUNMAKTAYIM

Aday adaylığını açıklayan Fethiye Akbulut, “1965 yılında Elazığ’da doğdum. İlk, orta ve lise öğretimimi de Elazığ’da tamamladım. İmam Hatip mezunuyum. Evliyim, 3 çocuk annesiyim. Belediye meclis üyeliğine aday adaylığımı koymuş bulunmaktayım" ifadelerine yer verdi.

ÇAKIRBAY: YILLARDIR KADIN KOLLARI’NDA GÖREV ALMAKTAYIM

MHP kadın kollarında yıllardır görev aldığını ifade eden Atiye Çakırbay’da, “1975 Elazığ doğumluyum. 3 çocuk annesi ve ev hanımıyım. Yıllardır Kadın Kolları’nda görev almaktayım. Aktif olarak da çalışıyorum. Bundan sonra da elimden geldiğinde her türlü Milliyetçi Hareket Partisi’ne katkıda bulunmaya devam edeceğim” diye kaydetti.