AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ’ın kamu güvenliği altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırımın ihale sürecine girdiğini duyurdu.
Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yürütülecek olan Elazığ Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Binası Yapım İşi ihalesi, 8 Ocak 2026 Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.
Yeni hizmet binasıyla birlikte güvenlik hizmetlerinin daha düzenli, sağlıklı ve modern koşullarda yürütülmesi hedefleniyor. Projenin, Elazığ’da kamu düzeninin ve vatandaş güvenliğinin daha güçlü bir altyapıyla desteklenmesine önemli katkı sağlaması bekleniyor.
İhale sürecinin şeffaflık ve rekabet ilkeleri doğrultusunda katılıma açık şekilde yürütüleceğini belirten Açıkkapı, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Elazığ’ın güvenlik alanında önemli bir kazanım elde edeceğini ifade etti.
AK Parti iktidarı olarak Elazığ’ın ihtiyaçlarını esas alan ve vatandaşların huzurunu önceleyen her yatırımı desteklemeye devam ettiklerini vurgulayan Açıkkapı, sürecin Elazığ için hayırlı olmasını temenni etti.





