AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Ak Parti MKYK Üyesi, 26.Dönem Elazığ Milletvekili ve Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Ömer Serdar ile İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Kovancılar’ı ziyaret etti. 

Kovancılar'da AK Parti Seçim Koordinasyon merkezini ziyaretinin ardından Açıkkapı, Kovancılar Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Ahmet Özdoğan ve Sanayi Sitesi esnaflarıyla da bir araya geldi.

Belediye Meclisi Toplantıları Başladı Belediye Meclisi Toplantıları Başladı

Açıkkapı, Kovancılar’ın yoğun ilgisine teşekkür ederken,  AK Partinin Kovancılar Belediye Başkanı Adayı Mehmet Nuri Çolak'a destek çağrısında bulundu.

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Açıkkapı, “Kovancılar’ın güzel yürekli insanlarından biz bu seçimde büyük bir destek bekliyor, rehavete kapılmamaları ve 31 Mart'ta aileleriyle birlikte sandıklara giderek AK Partimize destek olmalarını hassasiyetle rica ediyoruz.  Bakın bir tarafta Milli Muharip Uçağımız KAAN'dan, İHA'larımızdan, SİHA'larımızdan, milli imkanlarla yapılan gemilerden, helikopterlerden rahatsız olanlar, diğer tarafta bunları üretip, milletimize armağan edenler var. Bir tarafta vatandaşı için dertlenen, diğer tarafta vatandaşı hor görüp, aşağı görenler var.  Milleti aşağılayanlar, tepeden bakanlar, dinine, tarihine, töresine saygı duymayanlar bu seçimde de hak ettikleri dersi alıp, oturacaklar aşağı. Çünkü bu Necip millet, neyin ne olduğunu çok iyi biliyor” dedi.