AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye genelinde 51 ilin itfaiye teşkilatlarının güçlendirilmesine yönelik önemli bir karar alındığını duyurdu. Nazırlı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yaşadığımız olağanüstü süreçte yine liderliğini göstererek, 51 ilimizdeki itfaiye hizmetlerinin daha etkin hale getirilmesi için gerekli adımların atılması talimatını vermiştir.” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2025 07 29 At 15.40.46

Daha önce Elazığ’daki itfaiye personeliyle yapılan görüşmeleri hatırlatan Nazırlı, “Geçtiğimiz aylarda Elazığ’da gerçekleştirdiğimiz istişarelerde, itfaiye erlerimizin özlük haklarına ilişkin çeşitli notlar almıştık. Bu taleplerin bir kısmı doğrultusunda gerekli adımlar atıldı” şeklinde konuştu.

Güçlendirme sürecinin yalnızca Elazığ’la sınırlı olmadığını vurgulayan Nazırlı, AFAD koordinasyonunda yürütülecek çalışmayla 51 ildeki itfaiye teşkilatlarının ihtiyaçlarının dikkate alınacağını belirtti. “Tüm bu taleplerin takipçisi olmaya, kalıcı çözümler üretmeye kararlıyız” dedi.

İtfaiyecilerin kriz anlarında gösterdiği özverinin altını çizen Nazırlı, “Bu vatanın geleceği için gözünü kırpmadan görev yapan, canını ortaya koyan tüm itfaiye erlerimiz için çalışmak, bizler için bir görev değil, onurdur. İtfaiye teşkilatlarımızın daha güçlü, daha donanımlı ve daha güvenli şartlarda hizmet vermesi adına atılacak her adımın arkasında durmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Elazığ Belediyesi’nden “İş Vaadi” Dolandırıcılığına Karşı Uyarı
Elazığ Belediyesi’nden “İş Vaadi” Dolandırıcılığına Karşı Uyarı
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 07 29 At 15.40.46 (2)Whatsapp Image 2025 07 29 At 15.40.46 (3)Whatsapp Image 2025 07 29 At 15.40.46 (1)