AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Bakanlıklarda ve ilgili kurumlarda gerçekleştirdikleri girişimler sonucunda şehre yapılacak yeni yatırım ve hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, TOKİ’nin yeni konut projeleri hakkında bilgi vererek,“Gümüşkavak ve Aksaray Mahallelerinde konut ihalelerine önümüzdeki süreçte çıkılacağını, Karşıyaka Mahallesi’nde ise projenin tamamlanmasının ardından ihaleye sürecine girileceğini kaydetti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Nazırlı, TOKİ konutlarının bulunduğu bölgelerde yapılacak iş yerleri hakkında da bilgi vererek, “Aksaray ve Aşağı Holpenk’te 2 adet fırın bitti. Kura çekilip teslim ediliyor. Yemişlik mahallemizde iş yerleri belirlendi. İhale çıkıyoruz” dedi.

Avukat İbrahim Gök’ten Elazığspor’a 100.000 TL Destek Avukat İbrahim Gök’ten Elazığspor’a 100.000 TL Destek

2020 depreminden sonra inşaatına başlanılan konutların en geç 2024'ün ilk yarısına kadar teslim edilmesinin planlandığını ifade eden Elazığ Milletvekili Nazırlı, 2023 depreminden sonra başlanan inşaatların ise hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

 AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Besi OSB’nin yakında ihale edileceğini de ifade ederek, Fırat Üniversitesi’nde Ziraat Fakültesi kurulması için görüşmelere başlandığını, Harput Olgunlaşma Enstitüsü’nün kurulmasına yönelik alt yapı çalışmalarının da devam ettiğini dile getirdi.