Palu ilçesinde Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne Bağlı Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi açıldı.

Palu Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi kapsamında: Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, 4 adet Halı Saha, 2 adet Açık Voleybol ve Basketbol Sahası, Palu Futbol Sahası Tribünü ve Giyinme Odaları bulunuyor.

Açılış Programına, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli, Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

EREN: “SANATSAL VE SOSYAL FAALİYETLER YAPARAK GENÇLERE HİZMET VERECEK”

İşte İsrail’in Boykotda Zarar Gören 5 Önemli Şirketi İşte İsrail’in Boykotda Zarar Gören 5 Önemli Şirketi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ Elazığ’ın en köklü ve kadim ilçelerinden bir olan Palu’dayız. Palu gerçekten eşsiz bir medeniyete sahip. Gençlerimiz vakitlerini değerli geçirebilmeleri için, takımlarımızın müsabakalarını konforlu bir biçimde yapabilmeleri için, Palu’ya önemli tesisler kazandırıyoruz. Palu Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi ile sanatsal ve sosyal faaliyetler yaparak gençlere hizmet verecek.  Aynı zamanda Palu Futbol Sahasında Tribün ve soyunma odası yoktu yapımını tamamlayarak hizmete kazandırdık. Palu Merkez, mahalle ve köylerine 4 adet Halı Saha, 2 adet Açık Voleybol ve Basketbol Sahası kazandırdık. Dolayısıyla bu bağlamda emeği geçen başta Sayın Bakanımıza, Valimize, Milletvekillerimize, Belediye İl Başkanlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza Şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

AÇIKKAPI: “BİZİM DERDİMİZ GENÇLERİMİZ”

Açılışa katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı kürsü konuşmasında ilçelerde bulunan spor salonlarına değinerek, “Burada özellikle Elazığ’da Gençlik ve Spor İl Müdürümüzün daha önceki müdürlerimizin büyük gayretleri olduğunu biliyor ve görüyorum. Bugün Elazığ’da her ilçemizin bir kapalı spor salonu var, her ilçemizin bir sahası var, voleybol sahaları var, basketbol sahaları var, hentbol sahaları var ve bizim derdimiz gençlerimiz. Çünkü bu ülke 21 yıl boyunca hizmet ve yatırımlarla buluşurken biz bu yatırımları iş olsun diye de yapmadık” ifadelerini kullandı.