Ramazan Kil, 31 mart mahalli idareler seçimleri için muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Abdullahpaşa Mahallesi muhtarlığına talip olduğunu açıklayan Ramazan Kil, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek seçim vaatlerini paylaştı.

Muhtar Adayı Ramazan Kil, “Bu çıktığım yolda beni yalnız bırakmayan mahalle sakinlerimize şükranlarımı sunuyorum. Öncellikle kendi hakkımda sizlere biraz bilgi vermek istiyorum. 1976 yılında Elazığ Merkez’de doğdum. Öğrenim yıllarımı Elazığ’da tamamladıktan sonra 15 yıla yakındır Abdullahpaşa Mahallesinde öğrenci servis işleri hizmeti sunmaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Değerli mahalle sakinlerimiz bu yola çıkmamızın sebebi hizmettir. 30 yıldır mahallemizde ikametgah etmekteyim. Abdullahpaşa Mahallemizin sorun ve sıkıntılarını çok iyi derecede biliyorum. Mahalle sakinlerimiz bizlere muhtarlık görevini verirse mahallemiz için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Abdullahpaşa Mahalle Muhtar Adayı Ramazan Kil, mahallenin sorunlarını iyi bildiğini belirterek destek istedi.

Muhtar Adayı Ramazan Kil, “15 yıldır çocuklarınızı bana emanet ediyordunuz. Şimdi sizlerden Abdullahpaşa Mahalle muhtarlığını bizlere emanet etmenizi istiyorum. Buraya kadar gelip destek veren eş, dost, akraba ve Abdullahpaşa mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum, Allah’a emanetsiniz” dedi.

Benzin, LPG ve Motorin Fiyatlarında Son Durum Ne? Benzin, LPG ve Motorin Fiyatlarında Son Durum Ne?