Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Eğitim Programı, İl Divan Toplantısı ve İlçe Başkanları Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Hafta sonu boyunca devam eden programlarda teşkilat mensupları bir araya gelerek eğitim aldı, çalışmalarını değerlendirdi ve yeni dönem hedeflerini masaya yatırdı.

Eğitim programı kapsamında Genel İdare Kurulu Üyesi Hayri Kamalı tarafından “Etkili Halkla İlişkiler ve Üye Çalışmaları”, Celal Sarı tarafından “Adab-ı Muaşeret, Siyaset, Teşkilat ve İktisat”, Ahmet Ziyaüddin Kılınç tarafından ise “Teşkilatçılıkta Sosyal Bağların Stratejik Yönetimi” konularında sunumlar gerçekleştirildi.
Ayrıca birim başkanları da yürüttükleri faaliyetler hakkında teşkilat mensuplarına bilgi verdi.
Eğitim programının ardından düzenlenen İl Divan Toplantısı ve İlçe Başkanları Toplantısında teşkilat çalışmalarının mevcut durumu değerlendirilirken, önümüzdeki dönemde izlenecek yol haritası, üye çalışmaları ve saha faaliyetleri ele alındı.

Programda konuşan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Emre Yüksel, vatandaşların yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunlara dikkat çekti.
Genel İdare Kurulu Üyesi Hayri Kamalı ise teşkilat çalışmalarının önemine vurgu yaparak, Saadet Partisi’nin yalnızca seçim dönemlerinde değil, yılın her döneminde vatandaşlarla iç içe olduğunu ve Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmek için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
Yoğun katılımla gerçekleşen program, teşkilat yapısının güçlendirilmesi, üye çalışmalarının artırılması ve önümüzdeki dönemde yürütülecek faaliyetlerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.





