Gölcük Belediyesi tarafından Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi arkasındaki alanda organize edilen etkinlikte "Müthiş Bir Film" adlı sinema filmi izleyiciyle buluştu. Nostaljik yazlık sinema kültürünün yaşatıldığı geceye, ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Sandalyeyi kapan alana koştu

Rektör Prof. Dr. Göktaş’tan Tercih Yapacak Adaylara Çağrı
Rektör Prof. Dr. Göktaş’tan Tercih Yapacak Adaylara Çağrı
İçeriği Görüntüle

Akşam saatlerinde sandalyesini, minderini ve örtüsünü alıp parka akın eden yüzlerce vatandaş, kurulan dev ekranın karşısında yerini aldı. Her yaştan Gölcüklünün katılım sağladığı etkinlik, açık havada birlikte film izleme geleneğini yeniden canlandırdı. Kalabalık nedeniyle alanda renkli görüntüler oluştu.

A W750436 06

Çay ve patlamış mısır eşliğinde nostalji

Keyifli yaz akşamının tadını çıkaran vatandaşlara, Gölcük Belediyesi tarafından sinemanın vazgeçilmezi olan patlamış mısır ve sıcak çay ikram edildi. İkramlar eşliğinde filmi büyük bir beğeniyle izleyen vatandaşlar, hem sosyalleşme hem de stres atma imkanı buldu. Unutulmaz bir yaz akşamı yaşayan Gölcüklüler, sağlanan bu güzel etkinlik için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletti.

A W750436 01