T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Online Satranç Turnuvası’nın 7 – 12 yaş grubu final maçları tamamlandı.

Turnuvanın il elemeleri chess.com üzerinden düzenlenmiş 480 sporcunun katılımıyla gerçekleşmişti. İl elemelerinin ardından her ilden ilk üçe giren 184 sporcu arasında 3 Kasımda şampiyonluk mücadelesi verildi.

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Turnuvası 7 – 12 Yaş Grubu Final Maçları sonucunda Elazığ’ı temsilen turnuvaya katılan Miraç Melih Topuz, turnuvayı birinci sırada tamamlayarak Türkiye şampiyonu oldu.

Eren Güner ise turnuvayı üçüncü sırada tamamlayarak ilimize Türkiye üçüncülüğü başarısını getirdi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, sporcuların elde ettikleri başarıdan dolayı bir kutlama mesajı yayınladı.

“SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYOR, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM”

Eren kutlama mesajında;  “Elazığ’ı temsilen turnuvaya katılarak turnuvayı birinci sırada tamamlayıp Türkiye şampiyonu olan Miraç Melih Topuz ile, turnuvayı üçüncü sırada tamamlayarak Türkiye üçüncüsü olan Eren Güner ve turnuvada mücadele eden bütün sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerine yer verdi