Kuşadası’nda yapılan finallerde namağlup Türkiye şampiyonluğunu kazanan ilimiz Kaya Karakaya spor lisesi futbol takımı, Çarşamba günü Elazığspor kulübünü ziyaret edecek.

Geçtiğimiz gün kanal fırat televizyonunda yayınlanan ve Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programına katılan Kaya Karakaya spor lisesi takımına Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk telefonla bağlanarak, sporcuları tebrik etmiş, ardından da her sporcuya birer çeyrek ve Antalya’da 10 günlük kamp sözü vermişti.

ÖZTÜRK: HER BİRİNE DE BİR TANE ÇEYREK ALTIN HEDİYE EDECEĞİM

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “O Çocuklarımıza Elazığ Tesislerinde bir yemek organizasyonuyla görmek istiyorum. Onların gözlerindeki ışıkları görmek istiyorum. O çocuklarımız gelsin bir Elazığspor’un üst yapısında o havayı teneffüs etsin. Önemlidir o havayı teneffüs etmek. Onlar gelsin izim misafirimiz olsun, abileriyle tanışsın. Bugünde sizin programınız vesilesiyle teşekkür ediyorum. Çocuklarımız Elazığ’ı ve Elazığspor’un gençliğini bir marka haline getirmiştir. Hepsinin gözlerinden öpüyorum, gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ben ve yönetim kurulum olarak her birine de bir tane çeyrek altın hediye edeceğim. Onların gözlerinden öpüyorum, onların hepsi benim evladım. Onların hepsine ben Elazığspor Başkanı olduğum sürece sahip çıkmazsam ben nankör bir Elazığlıyım. O çocukların Antalya’da kampı yaklaşsın, ben ve yönetim kurulumun şerefidir, onurudur. O çocuklar bizim çocuklar” dedi.

Çarşamba günü saat 15:00’de Kaya Karakaya spor lisesi futbol takımını kulüp tesislerinde kabul edecek olan Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk’ün sporcuları tebrik ederek, vadettiği taahhütlerini yerine getireceği öğrenildi.

HABER: SITKI TAŞEL