ELAZIĞ BELEDİYESİ AÇIKLADI ELAZIĞ BELEDİYESİ AÇIKLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in 14 Mayıs 2023 seçim vaatlerinin ilki olan iletişim merkezinin resmi açılışı yoğun katılımla yapıldı.

Açılışa MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, MHP MYK Üyesi A.Hamit Kaya, Baskil Belediye Başkanı Tuncay Turus, Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan, Diyarbakır, Malatya ve Bingöl MHP İl Başkanları, MHP İl ve İlçe yöneticileri, Encümen Üyeleri, sendika ve STK başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tgfv (8)

IŞIKVER: “İLETİŞİM MERKEZİMİZDE AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK BİR ONUR DUYACAĞIZ”

Açılış sonrası medya mensupları ve vatandaşları merkezde ağırlayan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, “14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sürecinde bir halk sözleşmesi olarak 23 madde şeklinde kamuoyu ile paylaşmış olduğumuz ve şehrin gelecek yüz yılına etki edecek sosyo-kültürel ve ekonomik kalkınmamızın lokomotifi olacak problemleri belirlemiş ve bunların çözümü için yol haritamızı ortaya koymuştuk. İlkeli bir duruşla kamuoyu ve halkımızla paylaşmış olduğumuz 23 projemizin 1’inci maddesi olan “Ulaşılabilir Olma Hedefi” doğrultusunda, ifade ettiğim gibi Elazığ tarihinde bir ilk olan İletişim Merkezi’mizin bugün resmi olarak açılışını hep birlikte gerçekleştirdik. Pazar günleri hariç olmak üzere haftanın 6 günü hizmet verecek olan İletişim Merkezimiz toplumun tüm kesimlerinin rahatlıkla ulaşabileceği talep ve beklentilerini iletebileceği ve sıcak bir çayını içerek güler yüzle karşılanacağı yeni bir uygulama olarak ilimizde kazandırılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak şehrimize kazandırdığımız bu Merkezin öncelikli hedefi her vatandaşımızın çok rahat bir şekilde bizlere ulaşma imkanına sahip olmasını sağlamaktır. Bununla birlikte, her vatandaşımızın Ankara’ya gelerek zaman ve maddi kayıp yaşamadan bizimle yüz yüze görüşme imkanını da Halk Buluşmaları vesilesiyle sağlayacağız.  Bu doğrultuda İletişim Merkezimizde her ay 2 kez halk buluşmaları yapılacak, burada vatandaşlarımızla görüşülerek talep ve beklentiler alınıp takibi yapılacaktır. İletişim Merkezimizin hayırlara vesile olması temennisiyle, Her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyor, tüm halkımızı İletişim Merkezimizde ağırlamaktan büyük bir onur duyacağımızı belirterek, en derin saygılarımı sunuyorum.” diye kaydetti.

Tgfv (1)Tgfv (7)Tgfv (6)Tgfv (5)Tgfv (4)Tgfv (3)Tgfv (2)

Editör: Yakup Uğur