Gurup Merkez Hasar Anonim Şirketi Genel Müdürü İbrahim Türkeş Kocabey Elâzığ’a geldi.

Elazığ Acente müdürlüğünü ziyaret eden Kocabey, trafik kazası geçiren mağdurlarla bir araya gelerek önemli açıklamalar da bulundu.

Grup Merkez Hasar  Yönetim ve Danışmalık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey ‘’Grup hasar merkezi Ankara’ da  olmak üzere 2005 yılın da kuruldu. Türkiye’nin 79 ilin de bulunan  hizmet noktaların da acente müdürlükleri vasıtasıyla özellikle trafik kazaların da mağdur olan vatandaşlara hizmet vermektedir. Hizmetlerimiz sadece trafik kazaları ile sınırlı değil deprem, yangın, tıbbı uygulama, sorumluluk sigortaları gibi sigorta kapsamın da oluşan tüm işlemleri yürütmektedir. Sigortacılık bu gün istediğimiz noktaya gelmemiştir. Bunun bir çok sebebi olduğu gibi hasar işlemlerinin yeteri kadar yapılmış olması vatandaşlarımızın sigortaya olan güvenini maalesef alt seviyelerde tutmuş. Bu anlayış sigortaya olan itibarı ilgiyi maalesef azaltmış. Bunun sonucun da sigortacılık arzu edilen noktaya gelmemiştir. Biz hasarın her türlü zararını tedarik ederken her yönüyle vatandaşlarımızın  sigortaya olan güvenini artırmayı ve sigortalı yaşamın olmasını hedeflemekteyiz. Bu gün burada bulunmamızın sebebi Elazığlı vatandaşların halen devam eden işlemleri ile ilgili görüş alışverişin de bulunmak. Müdürlüğümüz ayrıcalığı ile hizmet kalitemizi artırarak  bölgede bulunan tüm vatandaşların istifadesine sunmak ve bu çerçevede alınacak tedbirleri görüşmek üzere acente müdürümüzü ziyaret etmeye geldik. Bu ziyaretlerin sonucun da hizmet kalitemizin artırılması bizden hizmet alan vatandaşların doğru olarak bilgilendirilmesi. Ticari kaygı ile bu işe dahil olan bir kısım şirketlerin vatandaşlarımızı mağdur etme noktasın da yanlış uygulamalarının olduğunu görüyoruz. Bu durum bizi de rahatsız ediyor. Bu anlamda alacakları hizmetlerin neler olabileceği konusunu ilgili yerler ile paylaşıyoruz. Vatandaşlarımıza her hangi bir sigorta kapsamın da zara söz konu olduğun da profesyonel hizmet veren kuruluşlardan hizmet almalarını yeri yurdu adres belli olan kişilerden danışmanlık hizmeti almanın doğru olduğunu ifade ederim. Bizlere bu imkanı tanıdığınız için teşekkür ediyorum ‘’dedi.

Gurup merkez hasar firması Elazığ acente müdürü Arif Seval ise vatandaşlara önemli uyarılarda bulunarak ’’ genel merkezi anakarada olan grup merkez firmasının acente müdürlüğünü yapmaktayım 4-5 yıl boyunca devam eden bu  görevi sürdürmekteyim. Bu gün de bizim için gurur ve onur verici bir gün. Grup Merkez Hasar  Yönetim ve Danışmalık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey ziyaretimize geldiler. Bu esna da mağdurlarımızı çağırdık. Onlar ile bire bir konuşma imkanı buldular. Temel prensibimiz güven , doğruluk her geçen  trendimiz artırmaktayız. Bu işi korsan şekilde yapanlara aldanmamalılar. Her türlü sorunların da kendilerine yardımcı olacağız’’ dedi.