Keban’da düzenlenen istişare toplantısına Ak Parti Keban İlçe Başkanı Ömer Kaya, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegün, Sarıcan Belediye Başkanı Faruk Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Keban ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği ve her kesimi temsilen geniş bir katılımın sağlandığı istişare toplantısında söz alan Ak Parti Keban İlçe Başkanı Ömer Kaya, toplantının ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Toplantıya ev sahipliği yapan Keban Belediye Başkanı Fethiye Betorder Atlı ’da yeni anayasa ve referandum sürecinin gelecek nesillere ve Türkiye’ye huzur getirmesini diledi.

Sarıcan Belediye Başkanı Faruk Aydın ise, daha önce Keban’da öğretmenlik yaptığını ve Keban ilçesinin kendisi için çok değerli bir ilçe olduğunu belirterek, referandumun sürecinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’da “bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum” dedi.

Yeni anayasa görüşmelerinin ülkemize hayırlar getirmesini dileyen Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegün, Başkan Yanılmaza ve toplantıya yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Yanılmaz, yeni anayasa görüşmelerinin önemi ve gerekliliği üzerinde durarak, başkanlık sisteminin ülke gündemine yeniden alınmasının gerekliliği üzerinde durdu.