Elazığ Hipodromu’nda Yeni Yarış Sezonu Açıldı

Türkiye Jokey Kulübü Elazığ Hipodromu’nun yeni sezonunun resmi açılışı gerçekleştirildi.

Elazığ Hipodromu’nda Yeni Yarış Sezonu Açıldı

Bursa, Ankara ve İstanbul’un ardından, Elazığ Hipodromu’ndaki yeni sezon yarışlarının resmi açılış töreni yapıldı.

Elazığ Hipodromu’nda düzenlenen açılışa, Elazığ Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreter Sadettin Atığ, İlçe Belediye Başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Sezonun ilk yarışmasını 5 numaralı Kerkene atı, Mehmet Doğan ile birinci oldu.

Yarışmanın ardından, plaket ve çiçek takdimi yapıldı ve toplu fotoğraf çektirildi.

KARAHAN: HAYIR VE BEREKETLER GETİRMESİNİ DİLİYORUM

Konuşmasına Elazığ ili Türkiye’nin 9 şanslı ilinden bir tanesi diye başlayan Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan, “Sezonumuuzn ilk yarışında bizleri yalnız bırakmayıp burada bu mutluluğu bizimle paylaştığınız için ben hepinize teşekkür ediyorum. Elazığ ili her zaman için söylediğimiz gibi Türkiye’nin şanslı ilinden bir tanesi. Hipodromun olduğu ilimizde bu sezonun ilk yarışını başlattık. İnşallah nasip olursa kazasız, belasız bir şekilde 39 tane yarışı Elazığ ilimizde hafatda bir yarış olacak şekilde gerçekleştireceğiz. Tabi ki Hipodromla birlikte, bu yarışlarla birlikte Türkiye’nin her tarafından açılarımızın buraya geldiği, misafir ağırladığımız ve gerçekten ilimize ciddi manada katma değer sunan bir organizasyondan bahsediyoruz. Bu manada Türkiye Jokey Kulübümüz ile Tarım ve Orman Bakanlığımızın ortaklaşa birlikte çalıştığı ve gerçekten ciddi bir organizasyona imza attığı bir spor dalından bahsediyoruz. Bugün yeni seçilen Belediye Başkanımız Şahin Bey aramızda ben kendisine teşekkür ediyorum, Sayın Vali Yardımcımız, Genel Sekreterimiz bizleri yalnız bırakmadılar. Ekibiyle beraber Genel Müdür Yardımcımızla birlikte, dernekler birlikte Elazığ ilimize teşekkür ettiler. Ben tekraren bu 39 tane yarışımızın sezon içerisinde kazasız belasız bir şekilde geçmesini diler, yarış sezonunun başta ilimize, bölgemize ve Türkiye ekonomisine hayır ve bereketler getirmesini diliyorum” dedi.

ATIĞ: TÜM CAMİAYA YARIŞ SEZONUNUN HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM

Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreter Sadettin Atığ da, “Elazığ’ın yarış sezonu başlıyor. 39 yarış günü devam edecek. Buraya değişik bil hassa yalnız Güneydoğu’dan değil, Ankara’dan ve yurdun diğer yerlerinden de gelen atlar oluyor. Yarış kaliteleri her sene daha da artmaktadır. Onun için iştirak eden atçılara, at sahiplerine, personele ve tüm camiaya yarış sezonunun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137