Bektaş: “Futbolcularımı Eleştirenlerin Helallik Alması Lazım”

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Elazığspor Teknik Sorumlusu Bayram Bektaş zor bir süreçten geçtiklerini dile getirerek, “Ben futbolcularımı canı gönülden kutluyorum. Çünkü en büyük pay sahibi onlardır. Maça gelince ilk yarı bir rahatlık vardı. Çok kolay kazanabileceğimiz bir maç olarak gördü oyuncularımız,  çokta kötü bir gol yedik. Ancak ikinci yarı biraz toparlayıp biraz daha maçı ciddiye aldık. Sonuçta rakibi de biliyorduk. Neredeyse yedek kulübesinde oynayacak oyuncu olmamasına rağmen yine mücadele etmeyi biliyordu ama biz profesyonel bir oyun oynuyoruz sonuçta” diyerek taraftarlarının önünde son maçları olduğundan onlara da güzel bir galibiyet hediye etmek istediklerini ve başardıklarını söyledi.

Basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Bayram Bektaş önümüzdeki sezonda devam edecek mi sorusuna, “Şu anlık teklif gelmedi. Bir görüşmemizde olmadı” dedi.

Bayram Bektaş puan tablosu bana çok şey anlatıyor ifadelerini kullanarak, “Bu geçirdiğimiz sıkıntılı sürece rağmen halen bazı insanlar kabul etmiyor bazı şeyleri, yorum yaparken çok kolay yorum yapıyor ve futbolcularımızı eleştiriyorlar. Ama işin içinde olsalardı bu süreci bizimle yaşamış olsalardı. Daha sağlık bir bilgi alıp daha sağlıklı bilgi aktarsalardı o zaman tribündeki insanlarda bizleri daha iyi anlamış olurlardı. Ben bu takımı kabul ettiğimde eksi on iki puanla kabul ettim. Ben eksi altı puan garanti gelecek diye kabul etmedim ki ben bu takımı kümede bırakacağıma inandığım için geldim. Ben kardeşlerime inandım. Hepsi bizle kader birliği yaptı. Elazığsporlu futbolcular ellerinden gelen bütün her şeyi yaptı. Bu yüzden ben öncelikle futbolcularımı kutluyorum ve bu sıkıntılı süreçte futbolcularımın arkasından konuşup sallayanların gelip helallik alması lazım” dedi.  

Cangök: “Bu Kadar Farka Gitmelerini Yadırgadım”

Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Can Cangök bazı nedenlerden dolayı Elazığ’a eksik ve genç bir kadro ile geldiklerini söylerken, “İlk yarı istediğimiz gibi gitti. Buraya çok eksik kadro ile geldik. Kulübemizdeki oyuncuların bir çoğu sakatlıktan yeni çıkmış oyunculardı, gençleri daha çok öne sürdük. Tabi ki Elazığspor takımı da tecrübeli bir takım ikinci devre bizi çözmeleri ve gençleri esir almaları daha kolay oldu. Elazığspor’lu oyuncular bence böyle davranmamalıydı sahada. Yani zaten düşmemiş bir takım, bu kadar farka gitmelerini yadırgadım. Çünkü bu çocukları bizde böyle kazanmaya çalışıyoruz içeride 98-99-2000 doğumlu oyuncular vardı” ifadelerini kullandı.