Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri, şehrin gündemini görüşmek üzere bir araya geldi.

Vlcsnap 2024 04 20 18H16M52S830

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan STK Platformu Dönem Sözcüsü Erol Aslan, Elazığ’da bir okulda ortaya çıkarılan taciz iddialarının biran önce aydınlatılması gerektiğini söyledi.

Dönem Sözcüsü Aslan, “STK Platformu olarak ilimizin ileri gelen önemli konular hakkında açıklamalarda bulunuyoruz. Halkımızın fikirlerini yöneticilere iletmek içi kıymetli basınımızın aracılığı ile iletiyoruz. Son günlerde Elazığ’ımızda yaşanan hepimizin de vicdanını sızlatan bir taciz olayı var. Bu olay Elazığ’ımıza yakışmadı. Bu konunun bir an önce aydınlatılması kimsenin mağdur olmadan ve suçlunun bulunup cezalandırılması mağdur olanında iadeyi itibar edilmesi ve olayın kapanması için idarecilerimizden, müfettişlerimizden gerekeni ivedilikle yapılmasını arz ediyoruz” dedi.

Dönem Sözcüsü Aslan, belediye başkanlarının projeleri arasında da yer alan halk ekmek fabrikası projesinin hayata geçirilmesini beklediklerini kaydetti.

KPSS Başvuruları Başladı KPSS Başvuruları Başladı

Dönem Sözcüsü Aslan, “ Belediye Başkanımızın projelerinin içinde de olan Halk Ekmek projesi var Belediye Başkanımızın. Halkımızın isteği Başkanımızın Halk Ekmek projesini bir an önce hayata geçirmesini istiyorlar” dedi.

Vlcsnap 2024 04 20 18H22M24S900