Seza Çimento Elazığspor teknik sorumlusu Mustafa Sarıgül, 2-1 kaybedilen Kastamonuspor müsabakasının ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Sarıgül, Oyuna iyi hazırlandıklarını ancak istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek, Kaybettiğimiz üç puan önemli ama her şey değil. Oyuncularımla konuştum, önemli olan düştükten sonra ayağa kalkabilmek. Eksikler bana ait, bu maç bana yazar.” İfadelerini kullandı.

Efe Tatlı’dan İyi Haber Var
Efe Tatlı’dan İyi Haber Var
İçeriği Görüntüle

Rakiplerin özellikle iç sahada kapalı oynadıklarını belirten Sarıgül, oyundaki temel sıkıntının çabuk hücuma geçişlerde yaşandığını söyledi.

Genç ve dinamik takımlara karşı yaşanan zorlukların da altını çizen Sarıgül, “Kastamonu genç ve dinamik bir ekipti. Oyun alanımızı çabuk kapattılar. Golü attıktan sonra bu tempoyu koruyamadık. Fiziksel olarak yorulduk.” Açıklamasını yaptı.

Şanlıurfaspor maçının başarılı oyuncusu Süleyman yerine maça Ercan’la başlamasına değinen tecrübeli teknik adam, “Sol ayaklı bir oyuncuyla oynamamız lazımdı. O yüzden Ercan’la başladım. Amacımız çizgiye daha çabuk vurmak ve oyunu genişletmekti.” ifadelerini kullandı.

Son olarak takımın ligdeki hedeflerine değinen Mustafa Sarıgül, “Üç puanın dışında da çok şey kaybettik. Şanlıurfa galibiyetinin anlamlı olması için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Ama lig bitmedi, avantaj kaybettik ama mücadeleye devam edeceğiz. Daha önce başardık, yine başaracağız.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Vlcsnap 2025 10 27 19H23M33S242