Atatürk Stadyumunun ihalesini kazanan Elazığlı yüklenici firma MYS İnşaat Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Tetik, bir an önce stadyumun yapılması taraftarıyız. En erken sürede teslim etmek istiyoruz dedi.

“ELAZIĞ’A BİR STAT YAPILACAK MI? YAPILMAYACAK MI? KONUSU BİTTİ”

Tetik, “Gelinen bu noktada Elazığ’a hayırlı olsun. Artık Elazığ’a bir stat yapılacak mı? Yapılmayacak mı? Konusu bitti. Genel Müdürümüzün de söylediği gibi; 2 taraf var artık. Birincisi idare olarak, bakanlık olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı var, bir de yüklenici olarak biz varız. Biz de bir an önce bu sahanın yapılması taraftarıyız. Heyetin gelme sebebi de budur zaten. Normalde bu heyet 2 ay sonra gelecekti. Biz rica ettik Sayın Genel Müdürümüze. Sağ olsun bu iş yoğunluğunda kırmadılar, onlar da gelip incelemelerde bulundular. Mevcut sahada yerinde yapılan nadir sahalardan bir tanesidir. Geçmişte tabi yerinde yıkılıp ve parça parça yapılan sahalar var ama onlar benzer bu şekilde yapılan sahalar değildi. Burada zeminin kayması, yön değiştirmesi söz konusu olduğundan dolayı öyle bir imkan yok gibi gözüküyor” ifadelerini kullandı.

“SAHADA DA ÇALIŞMALARI İNŞALLAH GÖRECEĞİZ”

Yılmaz Tetik, “İstişare edilecek, Sayın Valimizle, Vekillerimizle, Siyasilerle, Kulüple, Bakanlık ile istişare edilecek, son nokta bir an önce konulacak ve bizde işimize başlayacağız inşallah. Tabi bir an önce başlayıp ne kadar önce erken teslim edersek hem memleketimiz için hem bizler için hayırlısı budur diye düşünüyoruz. Memleketimize de hayırlı olsun diyoruz. Bu saatten sonra Elazığ’ın stadının yapılmaması gibi bir sorunu olmayacaktır. En kısa zamanda da bize teslim edip fiili olarak yer teslimi yapıldığı zaman biz de başlayacağız. Zaten birkaç gün içerisinde inşallah bunlarda netleşir ve sahada da çalışmaları inşallah göreceğiz” dedi.