Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, ramazan ayı nedeniyle iftar ve sahur programlarında toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Vali Zorluoğlu bu kapsamda köy korucularıyla iftar programında bir araya geldi. İftar ve sahur yemeklerini toplumun çeşitli kesimlerine ayırdıklarını ifade eden Vali Murat Zorluoğlu, Elazığ’da ramazan ayının sorunsuz bir şekilde huzur içerisinde geçtiğini dile getirdi.

Düzenlenen iftar programında Vali Zorluoğluna 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Özay Eryürek, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, kurum ve kuruluş müdürleri eşlik etti.

Vali Zorluoğlu, iftar yemeğinde köy korucularıyla tek tek ilgilenerek onlarla uzun uzun sohbet etti.

Toplumun çeşitli kesimleriyle iftar ve sahur programında bir araya geldiklerini ifade eden Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, “Gerçekten ramazanın manasına uygun iftar ve sahur programları gerçekleştiriyoruz. Bundan keyif aldığımı da bildirmek istiyorum. Bu manada ramazanın kalan günlerinde de huzur içerisinde ve gerçekten mutluluk içerisinde geçeceğini biliyoruz” ifadelerini kullanarak Elazığ dışındaki Elazığlılarında bayram dolayısıyla ilimize geleceğini belirterek bunların Elazığ’ı daha da hareketlendireceğini ve güzelleştireceğini söyledi.