Genel merkezi Elazığ’da bulunan Yeni Büro Memurları Sendikası (Yeni Büro-Sen), teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Sendika Genel Başkanlığı tarafından 12 Şubat tarihi itibarıyla Elazığ İl Başkanlığı görevine Zekeriya Yıldırımoğlu’nun atandığı duyuruldu.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Yeni Büro-Sen Genel Başkanı Aykut Karaatlı, Türkiye genelinde il başkanları ve yönetim kadrolarının atama sürecinin devam ettiğini belirterek, “Memleketimizin ismini tüm Türkiye’ye duyurmayı ve memur haklarını azami ölçüde korumayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Karaatlı ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevde yükselme sınavına hazırlanan personeller için sendika bünyesinde yazılı hazırlıkların tamamlandığını, yardımcı kitap ve soru bankalarının sendika yöneticileri aracılığıyla temin edilebileceğini kaydetti.





