AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Erol Keleş, İlk ziyaretini Elazığ İl Özel İdaresi, Elazığ Barosu, Defterdarlık, Adliye’yi ziyaret etti. Keleş daha sonra Gazi Caddesi esnafları ile buluştu.

YRP Meclis Üyeleri, Toplantı Kararlarını Mahkemeye Taşıdı YRP Meclis Üyeleri, Toplantı Kararlarını Mahkemeye Taşıdı

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı da, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek seçimler için saha çalışmaları kapsamında İl Özel İdaresi Şehit Bünyamin Torğut İlkokulu’nu ziyaret etti. Ardıdnan Salıbaba Mahallesi’ni de ziyaret eden Milletvekili Adayı Açıkkapı, Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz ve Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu Ayhan Atlan ile federasyon üyesi muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

AK Parti Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı ise, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Mahalle’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz da, Keban ve Ağın’da ziyaretlerde bulundu.  Elazığ’da Merkez Köy Muhtarları Dernek Başkanı Mahmut Ergün ve muhtarlarla bir araya gelen Yanılmaz, Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. AK Parti Mahalle Başkanlarıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Yanılmaz, ardından Sanayi Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet etti.

Seçim çalışmalarını kapsamında gençlerle buluşan AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “İl Özel İdaresi ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek kurum yöneticileri ve personelle bayramlaştı. Daha sonra AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Ulukent Mahallesi’nde düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’na katılan Öz ardından Çayda Çıra Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.