AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Elazığ’a geldi.

Elazığ temasları kapsamında parti binasında partilileri ile bir araya gelen Yılmaz’ı, Belediye Başkanı Şahin Şerlifoğulları, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver, Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Burak Kürüm ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı.

Vlcsnap 2024 06 07 18H26M45S889

İl başkanlığında gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Yılmaz’ı Elazığ’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Yıldırım, “Biz sizi yerel yönetimlerdeki Samsun Belediye Başkanlığınızdan yaptığınız hizmetlerden ve orada bıraktığınız izlerden o güzel çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Aynı zamanda yine sizin bildiğiniz gibi şuan ki AK Partinin temel dinamiklerini oluşturan 94 ruhu belediyecilikle yola çıktığımız bu siyasi hareket bugüne kadar belediyelerin ve çalışma şekillerimizle şekillene şekillene buraya kadar geldi. Yine malumunuz 31 Mart seçimlerinde bu kadroyla birlikte geçildik ve buraya kadar geldik” dedi.

Vlcsnap 2024 06 07 18H17M03S492

Daha sonra açıklamalarda bulunan Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,  31 Mart seçimlerinin ardından durum değerlendirmesi amacıyla ziyaretlere başladıklarını söyledi.

Başkan Yılmaz, “Yerel yönetimler 31 Mart seçimi bittikten sonra il ziyaretlerimizde kazandığımız yerlerde arkadaşları tebrik etmek, seçimi kaybettiğimiz yerlerde arkadaşlarımızın kaybetme sebepleri ile ilgili durum değerlendirmelerini ve onların görüşlerini almak, onlara geçmiş olsun demek ve yeni dönem için onları yeni bir motivasyonla, gayretle siyasetin gereğinin mutlaka kazanmak olduğu ama kaybedilirse de amaç ülkemize hizmet için siyasi partilerin şemsiyesi altında verdiğimiz bu mücadelenin sadece seçimin kazanıldığında insana hizmet etmek demek olmadığını seçim kaybedildiğinde yapılacak işlerin olduğu bunlarında başında yeni seçim sürecine yönelik hazırlık çalışmaları olduğunu bunları motive edip yeniden heyecanlandırmaya yönelik olan ziyaretleri yapıyorum” dedi.

Vlcsnap 2024 06 07 18H17M15S288

Seçimlerin beklenmedik bazı sonuçlar ortaya koyduğunu bu durumun Elazığ’da da geçerli olduğunu ifade eden Yılmaz, ilçelerdeki kayıplarının sonuçları istişare ettiklerini söyledi.

Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu

Basın açıklamasının ardından toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti.

Vlcsnap 2024 06 07 18H28M13S673

Editör: Yakup Uğur