Işıkver’den TBMM'ye Öğretmen Atama Sorunlarıyla İlgili Soru Önergesi
Işıkver’den TBMM'ye Öğretmen Atama Sorunlarıyla İlgili Soru Önergesi
İçeriği Görüntüle

Barış Aydın Elazığ Bakkallar Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Basın Mensupları ile düzenlediği basın toplantısında bir araya gelen Aydın, sektörün yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Barış Aydın : “Bugün burada, şehrimizin can damarı olan bakkallarımızın ve küçük esnafımızın yaşadığı sorunlara dikkat çekmek için toplandık. Biliyorum ki, artan maliyetler, haksız rekabet ve zincir marketlerin baskısı altında eziliyoruz. Kasamızdaki gelir, giderlerimizi karşılamakta zorlanıyor.” Dedi.

1765535235 K1

Elazığ Bakkallar Odası Başkan Adayı Barış Aydın, esnafın yaşadığı problemlerin çözümü için güçlü bir oda yönetiminin şart olduğunu ifade ederek; seçilmesi halinde yalnızca seçim döneminde değil, her zaman esnafın yanında olacağını dile getirdi.

1765535276 K2

Elazığ Bakkallar Odası Başkan Adayı Barış Aydın: “Hepimiz biliyoruz ki, sektörümüz zorlu bir dönemden geçiyor. Sorunlarımız büyük, beklentilerimiz yüksek. Ancak bu problemlerin çözümü için öncelikle güçlü ve aktif bir oda yönetimine ihtiyacımız var. Sizlerin oylarıyla göreve geldiğimizde en büyük taahhüdümüz şudur, Elazığ Bakkallar Odası, yalnızca seçim dönemlerinde hatırlanan, kâğıt üzerinde kalan bir yapı olmayacak.” İfadelerine yer verdi.