Yargıtay Üyesi, Yargıda Birlik Derneği Başkanı ve Elazığlı hemşehrimiz Ömer Faruk Aydıner, beraberindeki heyetle birlikte medya grubumuzu ziyaret etti.

Keban Baraj Gölü'nde Su Kalitesi Düzenli Olarak İzleniyor
Keban Baraj Gölü'nde Su Kalitesi Düzenli Olarak İzleniyor
İçeriği Görüntüle

Aydıner ve beraberindeki heyet, Kanal Fırat ve Kanal E Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık tarafından karşılandı. Ziyarette kadim şehir Elazığ üzerine samimi ve keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Vlcsnap 2026 07 17 15H03M14S575

Sohbette, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde yaşanan olaylara da değinen Aydıner, o dönemde Başsavcı olarak görev yaptığını ve darbe girişiminin ardından ilk tutuklama kararını veren isimlerden biri olarak yaşadığı süreci anlattı.

Aydıner, Türkiye’nin demokrasi tarihine geçen o gecede karşılaştıkları gelişmeleri ve detayları paylaşarak değerlendirmelerde bulundu.

Vlcsnap 2026 07 17 15H05M45S893