Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Doç. Dr. Aygen temasları kapsamında MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve İl Başkanı Yunus Bal ile birlikte Belediye Meclis Üyesi Adayları Gökhan Ünalan’ın, Ulukent Mahallesi sakinleri için düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

İftar programında Ünalan’dan sonra mikrofonu alan MHP İl Başkanı Yunus Bal, bölgeye hizmet borcu olduklarını söyledi.

Başkan Bal, “Öncellikle Ünalan Ailesinin böylesine güzel bir organizasyonu. Geleneksel hale getirip bugün bizlerle beraber aynı yolda sizleri misafir ettiğimiz için başta Baba Ünalan ve Gökhan kardeşime teşekkür ediyorum. Bu bölgeye Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir borcumuz var, hizmet borcumuz var. O yüzden Gökhan kardeşimle güçlerimizi birleştirip, burada yapılmayan şehrin unutulmuş bu bölgesini, bu coğrafyayı, bu unutulan insanları, inanın şehrin batısındaki yaşam standartları, sosyal donatıları, çocuk parkları, Gökhan kardeşimle konuştuk bunları, yapılmayanı yapmak için, sizlerle birlikte daha güçlü bir şekilde 31 Mart’a hazır olmak için bizler hazırız, sizlerde hazırsınızdır inşallah diyorum” dedi.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Aygen ise zafere çok az kaldığını belirterek, ayrıştırmadan ayırmadan hizmet edeceklerini kaydetti.

Başkan Adayı Doç.Dr. Aygen, “31 Mart’ta emin olun ki yeni bir mühür taşlara kazınacak. Bugün bu salonda ben bunun işaretlerini alıyorum. Zafere az kaldı, yakın zamanda inşallah Elazığ Belediyesini kazanacağız. Bu şehrin doğusu çok mahrumiyet yaşadı. Kesinlikle biz Belediye Başkanı olduğumuz takdirde ayırmadan ayrıştırmadan Ataşehir Mahallesinde ne varsa Ulukent’de de olacak, Sürsürü’de ne varsa Esenkent’de de olacak, Hilalkent’de ne varsa Karşıyaka’da da olacak diye yola çıktık. Emekli olan  insanlarımız el emeği göz nuru “ Halı, Fason Dikim” gibi şeylerle Üretim Merkezi olacak. Üretim Merkezinde, kreşler olacak, LGS ve ÖSYM sınavına hazırlık kursları olacak ve bunlar bedava olacak. Üretim Merkezlerinden birini de inşallah Ulukent’te açacağız” dedi.

Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ise, Elazığ’ı yeniden ayağa kaldırabilmek için belediye yönetimine aday olduklarını söyledi.

Bingöl Depremi Ardından Naci Görür’den Açıklama! Bingöl Depremi Ardından Naci Görür’den Açıklama!

Milletvekili Işıkver, “Ben Gökhan kardeşimle yol yürüdüğüm için aynı hedefe baktığımız için kutlu hedefe beraber yürüdüğümüz için çok mutlu olduğumu onunla beraber bu yolda yürümekten şeref duyduğumu sizlerin huzurunda bir kez daha ifade ediyorum. Daha önce bhu şehri on sene boyunca yönetmiş olan, bu konuda pratiği, tecrübesi olan Milliyetçi Hareket Partisi, Doç,Dr. Murat Aygen ile beraber bizim Ealzığ Kültürünü, Ealzığ insanını, toplumun önünde ülke karşısında yükselten, yücelten bütün özellikleri şahsiyetinde birleştirdiğine inandığımız kıymetli Belediye Başkanımız Doç. Dr. Murat Aygen ile beraber yolunda gitmeyen konuları düzeltmek için Elazığ’ı yeniden ayağa kaldırmak için yıkılan 18 mahallemizi yeniden ayağa kaldırabilmek için, kaynaklarımızın kullanımını doğru bir şekilde sağlayabilmek için bu yolda yalnız bırakmayacağınıza olan inancımı bir kez daha yineleyerek, önce değerli Belediye Başkanımız Murat Aygen Bey’e sonrada benim aslan kardeşim Gökhan Ünalan Bey’e desteklerinizi bekliyoruz, Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen daha sonra Karşıyaka Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelip sorunlarını dinledi.

Programa MHP Elazığ meclis üyesi Burak Düzenli ve MHP MYK üyesi Abdülhamit Kaya ve diğer meclis üyesi adaları katılım sağladı.

Mahalle halkı ile projelerini paylaşan Başkan Adayı Doç. Aygen, kendisine olan desteğin giderek arttığını ifade etti.

Başkan Adayı Doç.Dr. Aygen, “Nasip ederse haftaya bugün Elazığ’ın Belediye Başkanı belli olmuş olacak. Rabbim inşallah bu zaferi bize nasip edecek inşallah. Yani ben bunun işaret fişeklerini alıyorum. Gittiğimiz bu son günlerde gittikçe daha çok kalabalıklaşıyoruz. Etrafımız daha çok kalabalıklaşıyoruz ve emin olun ki zafere az kaldı. Yine bizim 20 mahallede yapacağımız Üretim Merkezi var, kadınlara, gençlerimize, emeklilerimize, istihdam isteyen kişilere, el emeği göz nuru Halı, Kilim, Fason üretim gibi şeyler üreten merkezler olacak inşallah. İçerisinde LGS, Üniversite sınavlarına hazırlık kurslar olacak, kreşler olacak ve bedava olacak bunlar. Yine Sosyal Konut Projemiz var. Evi olmayanlara yılda iki bin konut olmak üzere toplamda 10 bin konut yapacağız. Biz hep birlikte yöneteceğiz bir karar alacağımız zaman gelip sizlere danışacağız, gelip problemleri sizden dinleyeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi